Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogok

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszokA Weblap és annak tartalma a Boldog gyermek (Takács Péter gyermek életmód tanácsadó) tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll.

A Weblapon megjelenő tartalom, az ott publikált cikkek mind a Boldog gyermek (Takács Péter gyermek életmód tanácsadó) kizárólagos tulajdonát képezik.

Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Boldog gyermek (Takács Péter gyermek életmód tanácsadó) a Weblappal és annak tartalmával kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Weblap dizájn és a honlap megvalósítása során alkalmazott szoftveres eljárások a Meniszkusz Kft. tulajdonát képezik és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon felhasznált szoftveres megoldások és újítások mind a Meniszkusz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Meniszkusz Kft. a Weblap dizájnnal kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Honlap használatának feltételei

A Boldog gyermek (Takács Péter gyermek életmód tanácsadó) a honlapján található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tarja.

A Honlapon található anyagokat kizárólag a Boldog gyermek engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogi panaszok

A Boldog gyermek (Takács Péter gyermek életmód tanácsadó) és a Meniszkusz Kft. tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonát. Amennyiben véleménye szerint a Weblap olyan tartalmat, szoftveres megoldást, stb. publikált, mely sérti az Ön szerzői jogait, akkor kérjük ezt mielőbb tudasa cégünkkel », hogy a vitatott tartalmat eltávolíthassuk.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Tudjon meg többet! Kérjen időpontot!

Tudjon meg többet! Kérjen időpontot!Jelentkezzen konzultációra! A találkozó célja egymás kölcsönös megismerése, amelynek során feltérképezzük gyermeke problémáját. Ezáltal megismerheti a fejlesztőt és az EFT módszert. Legyünk együtt szemtanúi gyermeke változásának!

Boldog gyermek, boldog szülő
Kérjen időpontot állapotfelmérő beszélgetésre!

További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása