EFT megoldási lehetőségek

Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

EFT megoldási lehetőségek

Az EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) sokféleképpen felhasználható segítő, önfejlesztő módszer. Az EFT használható gyógyításra testi, és lelki szinten egyaránt. Emellett az EFT -vel hatékonyan lehet segíteni az Ön gyermekével előforduló nevelési, tanulási problémák megoldásában.

Az EFT módszer segítségével úgy kaphat segítséget a gyermeke, és Ön is, hogy önmaga jön rá a problémáinak megoldására, és végig motiválva érzi magát, hogy a felmerülő kérdésekben megoldást találjon.

Csak motiváltan lehet tartós, pozitív változásokat elérni. Ehhez itt minden segítséget megkap.

Mi az EFT?

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás TechnikaAz EFT az emberi szervezet energiáját használja a gyógyításra, felismerve, hogy negatív érzelmeink és végső soron betegségeink alapvető oka mindig vala­milyen energetikai blokk, akár lelki problémákról van szó, vagy testi érzésekről. Az EFT képes arra is, hogy gyermekének tanulási és viselkedési problémáit megoldja.

Mi az EFT? »

Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT)

Az EFT módszer kifejlesztője: Gary CraigAz EFT egy új felfedezésen alapul, amely már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól, különféle betegségektől és lelki problémáktól. Egyszerűen szólva, az akupunktúra érzelmi válto­zatának is tekinthetjük, azzal a különbséggel, hogy nincs szükség tűkre. Ehelyett jól meghatározott meridián energia pontokat stimu­lálunk a testen úgy, hogy az ujjainkkal kopogtatjuk azokat.

Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT) »

Az EFT a tanulási problémák esetében

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika tanulási problémák esetébenAz EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika képes arra is, hogy gyermekének tanulási és viselkedési problé­máit megoldja. Miért eredményes az EFT-s foglalkozás az Ön gyer­mekénél? Mit eredmé­nyez az EFT-s foglalko­zás az Ön gyermekénél?

Az EFT a tanulási problémák esetében »

Az EFT a gyakorlatban

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technikája - a gyakorlatbanA vezetett EFT - Érzelmi felszabadítás technika - személyes foglalkozások célja, hogy a gyermekek a saját problémáikat képesek legyenek megoldani a foglalkozás vezető aktív segítségével. Érdemes úgy tekinteni a foglalkozásra, mint a gyermekünkbe történő befek­tetésre. Ha most megszűnnek legfőbb gondjai, akkor később is könnyebben megállja a helyét az életben.

Az EFT a gyakorlatban »

EFT Tanfolyam

Tudja, hogy az EFT tanfolyam segítségével mennyi pozitív változás jöhet az életébe? EFT tanfolyam felnőtteknekBoldog? Kiegyensúlyozott életet él? Gyermekei, a párja, és Ön jól érzik magukat a bőrükben? Mi tartja vissza attól, hogy megtapasztalja saját magán is a pozitív változásokat? Kíváncsi arra, hogyan segíthet az EFT tanfolyam segítségével magán, és a szerettein?

EFT Tanfolyam »

EFT Tanfolyam referencia

EFT tanfolyam referenciákAkik elvégzik az EFT alaptanfolyamot már nem tekintenek többé úgy magukra, mint egy problémás ember. Tudják, hogy a problémáikra van megoldás, és képesek ezeket problémákat saját maguk is rendezni.

EFT Tanfolyam Referencia »

EFT Szótár

Eft szótárAz alábbi szakkifejezéseknek speciális jelentése van az EFT-n belül. Ezeket a szakkifejezéseket gyakran használjuk az EFT foglalkozások során.

EFT Szótár »

EFT gyerekeknek

EFT gyerekeknekAz EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) módszer a stressz levezetésére, feszültségek oldására szolgál. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk, hogy miért pont az EFT az a stresszoldó módszer, ami a gyerekek segítségére lehet az életben.

EFT Gyerekeknek »

EFT megoldási lehetőségek: Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

Segítség speciális esetekben EFT–vel

Válás előtt szülőként EFT–vel

Válás előtt állok, szeretnék jól dönteni! Azt mondod válás? Azt mondom EFT!Azt mondod válás? Azt mondom EFT! Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra...

Válás előtt szülőként EFT–vel »

Válóper szülőként EFT–vel

Ön azt mondja válás, én azt mondom EFT! Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget. Ismerkedjen meg az EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) stresszkezelő módszereivel!Ön azt mondja válás, én azt mondom EFT! Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget. Ismerkedjen meg az EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) stresszkezelő módszereivel!

Válóper szülőként EFT–vel »

Válás feldolgozása EFT–vel

A válás feldolgozható, és erre mindenki képes! Azt mondod válás? Azt mondom EFT!Az Eft, Érzelmi Felszabadítás technikája a válás feldol­gozásának hatékony módsze­re. Az alábbi cikkben a válás önálló feldolgozásának lehető­ségét vizsgáljuk meg. Azt mondod válás? Azt mondom EFT!

Válás feldolgozása EFT–vel »

Azt mondod fóbia, azt mondon EFT!

Azt mondod fóbia, azt mondon EFT!  A fóbia kezelhető EFT -vel, és erre Ön is képes!Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

„A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatá­rozott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle.”

Szeretnék megszabadulni a fóbiámtól EFT–vel »

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen?

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? Segítünk, hogy lelkileg rendelkezzen mindazzal az erőforrással amivel erőt, hitet adhat gyermekének!Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növel­he­tik bennünk a nyílt, és a latens feszült­séget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felsza­badítás techikája) a min­den­napi feszültségek enyhíté­sére.

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? »

Hogyan segít az EFT, ha krónikus betegségben szenved a gyermekem?

Hogyan segít az EFT, ha krónikus betegségben szenved a gyermekem?A stressz és feszültségoldás EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) módszeréről ol­vas­hat, mellyel segíthet beteg gyermekének, és saját magának. Nem kell hozzá sok idő, se különleges ismeretek, eszközök.

Hogyan segít az EFT, ha krónikus betegségben szenved a gyermekem? »

EFT megoldási lehetőségek: Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

EFT, Érzelmi Felszabadítás Technikája Video

EFT megoldási lehetőségek: Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

Szeretné megismerni, hogyan segíthet az EFT az Ön gyermeke problémáin?

Szeretné megismerni, hogyan segíthet az EFT az Ön gyermeke problémáin?Jelentkezzen konzultációra! A találkozó során közösen megismerjük a gyermekével kapcsolatban kialakult helyzetet. A találkozó alatt felmerülő kérdések megválaszolása során olyan támpontokat, hathatós megoldásokat sajátíthat el, melyek segíteni fognak a mindennapos gyermeknevelésben. Ezáltal megismerheti a fejlesztőt és az EFT módszert. Legyünk együtt szemtanúi gyermeke változásának!

Boldog gyermek, boldog szülő
Kérjen tájékoztató beszélgetést!

További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

EFT megoldási lehetőségek: Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

Szeretne olvasni az EFT módszerről?

A könyvespolcra ajánlom

EFT szakkönyvek

Génjeink Csodája
Amerikai best seller Magyarországon először

DAWSON CHURCH
GÉNJEINK CSODÁJA

A legjobb könyv egészség témakörben

DAWSON CHURCH: GÉNJEINK CSODÁJAA „Génjeink csodája” az elmúlt 2 évben az egészséggel foglalkozó könyvek amerikai best-seller listáját vezette, és immár 2 kiadást ért meg. Hamarosan Ön is megismerheti azokat a sorsfordító tényeket és kutatási eredményeket, melyek alapjául az Epigenetika tudománya szolgált!

A könyv könyvterjesztő hálózatokba nem kerül.

DAWSON CHURCH: GÉNJEINK CSODÁJA könyvet itt tudja megrendelni »

Ha szeretne többet megtudni a könyvről, kattintson erre a linkre! »

EFT megoldási lehetőségek: Az EFT foglalkozásokon használt technikák ismertetése

Boldog gyermek - Libri partnerprogram

KOPOGTASS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT
FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS EFT MÓDSZERREL

HORST BENESCH

HORST BENESCH: KOPOGTASS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT – FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS EFT MÓDSZERRELAz EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) technika segítségével számos érzelmi zavaron alapuló testi és lelki probléma hatékony kezelését valósíthatjuk meg. Az EFT módszer alapvetően arra épül, hogy ujjunkkal bizonyos meridiánpontokat kopogtatunk, miközben az adott témára vonatkozó mondatokat elmondva ráhangolódunk a problémára. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kézzel történő kopogtatás energiát juttat a meridiánpályákra, s ennek hatására megszűnik a meridiánrendszerben az adott problémából eredő zavar. Így az eredeti negatív élmény (trauma) nem vált ki többé negatív reakciót a testben vagy a lélekben, mivel az energiarendszer ismét egyensúlyi állapotba került.

HORST BENESCH: KOPOGTASS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT – FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS EFT MÓDSZERREL »

EFT szakkönyvek

EFT - A kopogtató módszer - Ajándék DVD dokumentumfilmmel
Forradalmi megoldások a stresszmentes életért

Nick Ortner

Nick Ortner: EFT - A kopogtató módszer - Ajándék DVD dokumentumfilmmel – Forradalmi megoldások a stresszmentes életértAz EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) technika segítségével számos érzelmi zavaron alapuló testi és lelki probléma hatékony kezelését valósíthatjuk meg. Az EFT módszer alapvetően arra épül, hogy ujjunkkal bizonyos meridiánpontokat kopogtatunk, miközben az adott témára vonatkozó mondatokat elmondva ráhangolódunk a problémára. A tapasztalat azt mutatja, hogy a kézzel történő kopogtatás energiát juttat a meridiánpályákra, s ennek hatására megszűnik a meridiánrendszerben az adott problémából eredő zavar. Így az eredeti negatív élmény (trauma) nem vált ki többé negatív reakciót a testben vagy a lélekben, mivel az energiarendszer ismét egyensúlyi állapotba került.

Nick Ortner: EFT - A kopogtató módszer »

EFT szakkönyvek

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Első kézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Otthon végezhető tanfolyamok gyerekeknek

Iskolai beilleszkedési nehézségek esetére

Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!

Tegyen még ma gyermeke­ lelki békéjéért!

Tudjon meg többet! »

Boldog gyermek