Azt mondod fóbia, azt mondon EFT!

A fóbia kezelhető EFT -vel, és erre Ön is képes!

Azt mondod fóbia, azt mondon EFT! A fóbia kezelhető EFT -vel, és erre Ön is képes!Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

„A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle.”

Fóbia (Wikipédia) »

Azt mondod fóbia, azt mondon EFT!

 • Miben hátráltatja az életem, hogy fóbiás vagyok?

  A fóbia több módon hátráltatja az életem. Egyrészt közvetlenül, hogy megteszek mindent, hogy elkerüljem a fóbiás félelmet kiváltó helyzetet. Másrészt a kellemetlenség, és értetlenség azok részéről, akik nem hiszik el, hogy mit kell annyira félnem, ha beragadt a lift, vagy megáll a metró két megálló között.

  A közvetett hatása a saját önbizalmunk leépítése. Talán még felnőtt korunkban is felbukkan az a mondat, hogy: „Nem értem, hogy miért félek ettől? És azt sem értem, hogy miért nem tudok ezen túljutni?”

  Lehet, hogy csak sejtjük, hogy a fóbiánk mögött komoly lelki traumák is állhatnak, melyek még mindig jelen vannak az életünkben, mert a fóbiánk még mindig létezik, figyelmeztet erre.

  Fóbia: indokolatlan félelem? Hogyan szabaduljak meg a fóbiámtól? »

 • Meddig akarok még szenvedni?

  Meddig akarok még szenvedni?

  Aki fóbiával küzd, kétszer szenved. Egyszer, hogy elkerülje (ha tudja, a fóbia tárgyát), másodszor akkor, ha nem találok megoldást, és a fóbia miatt rengeteg kellemetlenségben van része.

  Él bennünk az a hiedelem, hogy a fóbiák megszüntetése fáradtságos, és nehézkes. Azt is valljuk, hogy csak akkor sikerülhet, ha igazán akarjuk, mert nagy akaraterő szükséges hozzá. De mi van akkor, ha a fóbiáktól sokkal könnyebb megszabadulni?

 • Ahhoz, hogy végleg megszűnjön a fóbiám, szenvednem kell?

  Valóban fájdalommal jár, és szembe kell néznem a félelmeimmel, ha fóbiával küzdök?

  A fóbia leküzdhető félelmek nélkül. A fóbia új kezelési módszerei közül néhány esetében a félelmek, traumák teljesen elkerülhetők. Nincs szükség átélésre, szembesülésre, stresszre.

  Ön azt mondja fóbia, én azt mondom EFT

  Az EFT segítségével könnyen, fájdalommentesen meg lehet szabadulni a fóbiától. Emellett az EFT –vel végzett fóbia oldáshoz nincs szükség semmiféle előképzettségre. Bárki képes elsajátítani, és alkalmazni.

 • Mi az EFT?

  Az EFT egy stresszt oldó módszer, melynek azonnali hatása van, káros mellékhatások nélkül. Azonnali eredményességét annak köszönheti, hogy alkalmazása során, olyan testünkön lévő pontokat stimulálunk az ujjaink segítségével, mely közvetlen kapcsolatban van az agyunk stressz központjával, és nyugtatóan hat ránk. Tekinthetjük az akupunktúra tű nélküli változatának is, mert olyan pontokat stimulálunk, melyeket az akupunktúra is alkalmaz.

  De legkönnyebben az alábbi videofilmen tekinthetjük meg a működését, és ki is próbálhatjuk az EFT –t

Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

 • Valóban működik az EFT, ha fóbiás félelmeim vannak?

  Az EFT különösen jól működik traumatikus élmények, fóbiák feldolgozására. A fóbia oldásához csupán arra van szükség, hogy Ön meg tudja pontosan fogalmazni, hogy mitől fél, és a fóbia tárgya miatt mit érez. Az EFT során alkalmazott alapgyakorlat segítségével a fóbia tárgya miatt érzett félelem, stressz, stb. fokozatosan csökken, majd megszűnik.

  Amikor úgy érezzük, hogy nincs semmiféle félelmünk az adott helyzet / élőlény miatt, akkor egy teljesen nyugodt, félelem nélküli állapotot fog tapasztalni.

  Ezt röviden úgy fogalmazhatnánk meg, hogy Tudom, hogy eddig féltem az X miatt, de most már teljesen nyugodt és magabiztos vagyok.

  Ön szeretne így érezni?

 • Hogyan lehet megtanulni az EFT –t?

  Az EFT oktatása csoportosan tanfolyami keretek közt történik. Az alaptanfolyam elvégzésével Ön már képes lesz a fóbiájának hatékony kezelésére. Az eddigi félelmek helyett biztonságban fogja magát érezni.

  Bár az alaptanfolyam tudásának segítségével Ön meg tudja szüntetni a fennálló fóbiás félelmeit, de a tanfolyam mégsem tart évekig!

  Egy teljes hétvége alatt Ön kezelni tudja a fóbiás félelmét! De ez nem minden!

  Mert az EFT tanfolyam alatt nem csak fóbiák megszüntetésével foglalkozunk, hanem ennél sokkal többel!

 • Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?

  Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?
 • Már a tanfolyam ideje alatt rengeteget gyakoroljuk az EFT –t :

 • Megszabadulhatunk valamilyen évek óta tartó fájdalmunktól, megértjük a fájdalmunk lelki okát.

 • Feldolgozunk 2 –(3) fájdalmas emléket, úgy hogy közben biztonságban érezzük magunkat.

 • Le akar szokni valamiről, tudja, hogy nem jó, de eddig nem volt ereje nemet mondani? Itt élesben kipróbálhatja, hogy hogyan tud segíteni az EFT a függőségek esetén.

 • Mennyibe kerül az EFT tanfolyam?

  A tanfolyam ára 39500Ft. Időigénye összesen 16 óra.

  A tanfolyam díja tartalmazza az oktatást, a munkafüzetet, és egy olyan szolgáltatást, mely miatt ki fog tűnni minden más tanfolyam közül. Hogy mi is ez?

  A tanfolyam elvégzése után (igény szerint) bekerül egy zárt közösségi oldalra, ahol a tanfolyam részvevőjeként konzultálhat a trénerekkel a saját problémája megoldásának érdekében. Emiatt Ön folyamatos segítséget kap, hogy ne csak megtanulja az EFT-t, hanem a problémáit is sikerrel oldja meg, ha elakadt valahol.

 • Kik az EFT tanfolyam trénerei?

  Az EFT tanfolyamot nálunk nem egy ember oktatja, hanem ketten, férj, és feleség. Sághy Zsuzsanna és Takács Péter több mint 7 éve ismerik, alkalmazzák magukon, és másokon az EFT –t.

  Sághy Zsuzsanna EFT trénerTakács Péter EFT tréner

  Foglalkozásukat tekintve szülő, és gyermek életmód tanácsadók, jártasak a családi, párkapcsolati, munkahelyi, kérdésekben. Segítséget tudnak adni Önnek, az anyagi, egészségügyi, lelki problémák oldásában.

  Miért jó Önnek, ha két tréner tart egy tanfolyamot?

  Mert mindketten más módon oktatnak, magyaráznak, vezetik a gyakorlatokat.

  Ötvöződik a dinamizmus, és a precizitás, az elmélet, és a gyakorlat. Ez abból a szempontból előnyös Önnek, hogy a megértés, a feladatok elsajátítása sokkal könnyebb. A speciálisan Önt érintő kérdésekkel rögtön két szakértőhöz fordulhat.

 • Mire leszek képes, ha elvégzem az EFT tanfolyamot?

 • Kezelni tudja a saját, és mások fizikai fájdalmaikat,

 • Képes lesz arra, hogy fel tudja dolgozni a múltban történt fájdalmas emlékeket,

 • Megérti az összefüggést a különböző függőségek, és az érzelmek között,

 • Meg tudja szüntetni a saját fóbiás félelmeiket (pl. csúszómászók, magasság, lift, stb.)

 • Érti, és hatékonyan kezeli a teste, és a saját lelki állapotának összefüggéseit.

 • Hogyan küzdhetem le a saját fóbiám az EFT segítségével?

  Az EFT tanfolyam egyik kiemelkedő pontja a fóbiák kezelésének gyakorlata. Mely során minden részvevő végig biztonságos keretek között (nincs szembesülés a félelemmel) le fogja tenni egy az ő általa kiválasztott fóbiáját.

  Ezt követően a tanult gyakorlatok alapján otthon folytatni tudja a fóbiái megszüntetését (ha több van). De segíteni tud abban is, hogy szerettei kevésbé féljenek egy adott addig fóbiás helyzettől.

 • Kapok-e segítséget, ha elvégzem az EFT tanfolyamot a fóbiám leküzdésében?

  A fóbiák leküzdésére hatékony módszer az EFT. A gyakorló EFT –s (EFT tanfolyamot végzett) találkozhat olyan kérdésekkel, amelyek akadályozhatják az saját fóbiamentesítését. Ekkor lép életbe, hogy bármikor segítséget kérhet a trénerektől, ha egyedül nem képes legyőzni az Ön előtt álló akadályt. Egy ilyen konzultáció révén az EFT gyakorló egyre mélyebb tudásra, tapasztalatra tesz szert.

 • Tanulja meg Ön is az EFT –t, hogy segíteni tudjon magán, és szerettein!

  Itt jelentkezhet a következő EFT tanfolyamra:

 • Fontos tudnivalók az EFT tanfolyamról

  A tanfolyam szervezése a Human Tréning KFT-vel szoros együttműködésben zajlik. A Human Training KFT látja el Magyarországon az EFT tanfolyamok szervezését, irányítását, biztosítja a tananyagot, és felel az oktatás minőségéért magyar és nemzetközi szinten egyaránt.

  A Human Tréning KFT trénerei - köztük Sághy Zsuzsanna, és Takács Péter is több éves tapasztalattal, személyes gyakorlattal rendelkeznek.

  Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön olyan tudást, és magas színvonalú oktatást kapjon a pénzéért, amit vár.

  Kérem, hogy a szöveg alatti „Jelentkezem a Tanfolyamra” képre klikkelve jelentkezzen be a tanfolyamra!

  Itt átkerül a tanfolyam jelentkezők nyilvántartását végző Human Training oldalra ahol töltse ki a jelentkezési lapot, majd kattintson „Jelentkezem” gombra! Néhány perc múlva megkapja a jelentkezés visszaigazolását, és a befizetés részleteit.

  A tanfolyam befizetése banki átutalással történik, előzetes díjbekérő számla alapján. A befizetés megérkezését követően Ön igazolást kap a befizetés megérkezéséről.

Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

További kérdések az EFT tanfolyamot illetően

 • Mire jogosít fel az EFT tanfolyam elvégzése?

  Az EFT tanfolyam elvégzéséről egy részvételt igazoló oklevelet kap. Ez nem jogosít önálló munkavégzésre. De képes lesz saját magán, és a szerettein segíteni, és ez óriási kincs!

 • Orvosi kezelés alatt állok, az EFT alkalmazása során kérhetik-e tőlem, hogy ne szedjem az orvos által előírt gyógyszereimet?

  Nem. Az EFT nem gyógyító módszer, hanem abban segít, hogy jobban megértsük a betegségeink lelki okait, oldja a stresszt, a feszültséget, ezáltal remélhetőleg pozitívan segíti az orvosa munkáját. Senki nem kérheti Öntől a gyógyszerszedés abbahagyását.

 • Milyen garanciát kapok arra, hogy nekem is biztosan működik az EFT a tanfolyam során?

  Az EFT tanfolyam az alapoktól halad, és fokozatosan segít elmélyülni a stresszoldás gyakorlatában. Az alapok eddigi személyes tapasztalatok, és az EFT –t alkalmazó kollégák tapasztalatai szerint mindenkinél működtek, pozitív változást eredményeztek.

 • Mennyire leszek eredményes a saját problémáimat illetően az EFT tanfolyam után?

  A tapasztalatok alapján 50-70%-os eredményességről tudok beszámolni. Ebbe bele kell érteni a legkomolyabb problémák oldását is.

  Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

 • Én is részt akarok venni az EFT tanfolyamon!

  A következő EFT tanfolyam részleteit itt láthatja:

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Az alábbi cikk lehetőséget mutat a fóbia EFT -vel történő kezelésre saját magunk által.

Miben segít az EFT?

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

Emotional Freedom Techniques (Érzelmi Felszabadítás Technika) » Mi az EFT? »

Az EFT eredményei a tanulási problémák esetében »

EFT a gyakorlatban » EFT gyerekeknek »EFT Szótár »

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az Ön számára is megoldás

Válás előtt » Válóper szülőként » Válás feldolgozása »

Fóbia kezelése » Fogyatékos gyermek nevelése » Gyermekem krónikus beteg »

EFT megoldási lehetőségek

Boldog? Kiegyensúlyozott életet él? Gyermekei, a párja, és Ön jól érzik magukat a bőrükben? Igen? Akkor Ön szerint, ezt az állapotot lehet még fokozni? Nem? Akkor mi tartja vissza attól, hogy apró lépésekben megtapasztalja saját magán is a pozitív változásokat? Esetleg kíváncsi arra, hogyan segíthet az EFT tanfolyam segítségével magán, és a szerettein?

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Első kézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Génjeink csodája

Génjeink csodája

Új amerikai best seller meg­rendel­hető!

Lepje meg magát! »

Boldog gyermek
EFT Tanfolyam referenciák

Tanfolyamainkkal mások is elégedettek! Stresszkezelő gyermektanfolyam

Vélemények

Kedves Péter!

Köszönet és hála a­zért, hogy i­lyen kö­vet­he­tően, lel­ke­sen, meg­győ­zően ad­tad át a tu­dá­so­dat. Az EFT 1 vé­gé­re mind­nyá­junk­ban meg­erő­sö­dött, hogy na­gyon hasz­nos ez az „egy­sze­rű ko­pog­ta­tás”. Gya­ko­rol­ni fog­juk to­vább­ra is szor­gal­ma­san. Sze­ret­nénk, ha mi­nél töb­ben meg­is­mer­nék, és se­gí­te­né­nek ön­ma­gu­kon. Kö­szö­net­tel:

Popovics Tiborné Márti

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Kedves Péter!

Nagyon örülök, hogy le­he­tő­sé­gem volt meg­hall­gat­ni, és gya­ko­rol­ni ezt a mód­szert, ami­ről tu­laj­don­kép­pen itt hal­lot­tam e­lő­ször. Sok in­for­má­ci­ót kap­tam, a­mit gya­ko­rol­ni, hasz­nosí­ta­ni fo­gok. Kö­szö­nöm a le­he­tő­sé­get és ne­ked az e­lő­adá­so­dat. To­váb­bi jó mun­kát kí­vá­nok.

Ibolya

Budapest

EFT tanfolyam referencia

Nagyon hasz­nos volt a tan­fo­lyam, sok új is­me­re­tet kap­tam ma­gam­ról, és má­sok­ról egya­ránt. Le­het, hogy itt még nem min­den­ben kö­vet­ke­zett be szá­mom­ra a „meg­vi­lá­go­so­dás”, de sok új kér­dés me­rült fel ben­nem, a­mi­vel ér­de­mes lesz dol­goz­nom, ko­pog­tat­nom. Én más­hol már ki­pró­bál­tam az EFT-t, ez most ki­csit más volt, hoz­zá­tett az ed­di­giek­hez, ami jó. Ná­lam a ha­tás nem rög­tön je­lent­ke­zik, ha­nem csak na­pok mú­lva, vagy csak ak­kor le­szek ké­pes meg­fo­gal­maz­ni. Ez egy na­gyon jó mód­szer, en­gem már na­gyon ke­mény fi­zi­kai és lel­ki be­teg­ség­ből is ki­hú­zott. Kö­szö­nöm Pé­ter!

Angéla

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Az In­ter­net­ről már is­mer­tem az EFT-t, de é­lő­ben sok­kal jobb. A gyó­gyu­lást csak ma­gunk­tól vár­ha­tunk, és ez egy re­me­kül al­kal­maz­ha­tó jó mód­szer, hogy vál­toz­tas­sunk a sor­sun­kon. A tan­fo­lyam na­gyon ol­dott lég­kör­ben zaj­lott. Az hogy cso­port­ban dol­goz­tunk szin­tén so­kat se­gí­tett, mert má­sok prob­lé­mái­ból is le­szűr­het­tem a ta­pasz­ta­la­to­kat. Kö­szö­nöm!

Huszti Erzsébet

Kápolnásnyék

EFT tanfolyam referencia

Miért jó az EFT? Meg­ta­nít­ja az é­vek ó­ta ér­zé­sek for­má­já­ban ben­nünk lé­vő e­ner­gia­blok­kok fel­ol­dá­sát. Meg­ta­ní­tja a ré­gi sé­rel­mek, fáj­dal­mak e­len­ge­dé­sét, e­zál­tal ké­pe­sek le­szünk meg­ú­jul­ni mind ma­gunk, mind csa­lá­dunk szá­má­ra. E­rő­sö­dni fog az im­mun­rend­sze­rünk, e­gész­sé­ge­sek le­szünk. A fel­sza­ba­dult hasz­nos dol­gok­ba fek­tet­het­jük. Több sze­re­te­tet, oda­fi­gye­lést tu­dunk ad­ni má­sok­nak, ha nem a sa­ját bá­na­tunk­kal bűn­tu­da­tunk­kal, ön­saj­ná­la­tunk­kal vagy­unk el­fog­lal­va. Ér­té­ke­sebb, és tar­tal­ma­sabb é­le­tet él­he­tünk a le­nul­láz­ás után.

Judit

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia