Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen?

Segítünk, hogy lelkileg rendelkezzen mindazzal az erőforrással amivel erőt, hitet adhat gyermekének!

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? Segítünk, hogy lelkileg rendelkezzen mindazzal az erőforrással amivel erőt, hitet adhat gyermekének!A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget.

Gyermekem fogyatékkal él »

Hiszen nem kellene, hogy a gyermekünkre legyünk dühösek, vagy ő miatta elkeseredettek. Elég, ha csak a szociális ellátó rendszer, a hétköznapok hiányosságaira gondolunk a stressz szintünkre ez is kihat.

Ez a cikk abban kínál megoldást, hogy a szülőként minden körülmények közt kezelni tudjam a helyzetből, a fokozott odafigyelésből, a helytállásból fakadó stresszt, ha fogyatékkal élő gyermeket nevelek.

Azt mondod fogyatékkal élő gyermek, azt mondom EFT!

 • Akkor tudom nyugodtnak érezni magam, ha…

 • Mindent megtettem, és többre nem vagyok képes?

 • Megóvtam gyermekemet a rá váró nehézségektől?

 • Kihoztuk a gyerekből azt, amire maximálisan képes?

 • A gyermekem tökéletesen boldog?

 • Ezek olyan maximalista elvárások, melyeknek nem lehet megfelelni. Csak további frusztrációt okoz.

  Emellett koránt sem biztos, hogy segíti a gyermeke lelki fejlődését.

 • A fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők legnagyobb aggodalma

A fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők legnagyobb aggodalma
 • Mi lesz, ha már mi nem leszünk?

 • Vajon ki fog vigyázni rá?

 • Hogyan fognak róla gondoskodni?

 • Megteszünk mindent, ami tőlünk telik, de soha nem lesz tökéletes a helyzet!

 • Hogyan segíthetek a legtöbbet a gyermekemnek, ha fogyatékkal él?

  Megtanítom Őt boldognak lenni.

  Erre leginkábba a saját példa a legjobb tanítómester. Vagyis, ha Ön boldog, jól érzi magát a bőrében a gyermeke akármilyen fogyatékkal is él érezni, tapasztalni fogja, hogy létezik Önben ez a belső egyensúly, ami a boldogság alapja.

  A gyermeke akkor lesz a legéletképesebb, ha engedjük hibázni, tanulni a hibáiból. Ettől fogja úgy érezni, hogy bíznak benne, és az életét élheti a saját ütemében, és nehézségeivel együtt.

  Ez nem mindig egyszerű!

  Hiszen a gyermeke sok szempontból sérülékenyebb, mint egy átlag gyermek. És ettől kezdve a logikát ismét felülírják az érzelmek.

 • Teremtsük meg az érzelmi biztonságot, és szabadságot magunkban, hogy mindezt átadhassuk gyermekünknek!

  Teremtsük meg az érzelmi biztonságot, és szabadságot magunkban, hogy mindezt átadhassuk gyermekünknek!

  A stresszt kiváltó események egyfajta negatív érzelmi állapotot hoznak létre. Félelmet, szomorúságot, fájdalmat, tehetetlenséget.

  Életünk során egyre több olyan esemény halmozódik fel bennünk, melyek feszültséget, stresszt eredményeztek.

  Arra viszont senki nem tanított meg minket, hogy milyen módon tudjuk ezt a stresszt feloldani saját magunkban! Mivel nem tudjuk feloldani, egyre több energiát követel tőlünk, hogy kezelni tudjuk ezeket a folyamatokat.

  Most egy olyan lehetőséggel fog megismerkedni, amely segíteni fog Önnek abban, hogy képessé váljon a saját, és gyermeke stressz csökkentésére.

  A lehetőséget EFT –nek hívják.

 • Mi az EFT?

  Az EFT egy stresszt oldó módszer, melynek azonnali nyugtató, stresszt oldó hatása van, káros mellékhatások nélkül. Azonnali eredményességét annak köszönheti, hogy alkalmazása során, olyan testünkön lévő akupunktúrás pontokat stimulálunk az ujjaink segítségével, mely közvetlen kapcsolatban van az agyunk stressz központjával, és nyugtatóan hat ránk. Tekinthetjük az akupunktúra tű nélküli változatának is, mert olyan pontokat stimulálunk, melyeket az akupunktúra is alkalmaz.

  De legkönnyebben az alábbi videofilmen tekinthetjük meg a működését, és ki is próbálhatjuk az EFT –t

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felszabadítás techikája) a mindennapi feszültségek enyhítésére.

Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felszabadítás techikája) a mindennapi feszültségek enyhítésére.

 • Valóban működik az EFT, ha olyan gyermeket nevelek, aki hátrányból indul egészséges gyerektársaihoz képest?

  Az EFT jól működik bármilyen kihívásokkal, érzelmi válságokkal teli helyzetek feloldására. Segít abban is, ha nem tudjuk eldönteni milyen döntést hozzunk, de tudjuk, hogy ez a döntés meghatározó lehet a saját, és a szeretteink életére.

  Valamint akkor is működik, ha fizikai fájdalmakkal dolgozunk, és szeretnénk azokat megszüntetni.

  Az EFT alkalmazásához csupán arra van szükség, hogy Ön meg tudja pontosan fogalmazni, hogy mi a baj, melyek azok az események, melyek miatt kellemetlenül érzi magát.

  De az ehhez nem kell átélni az eseményeket, vagy nem kell elmondani a kényes részleteket! Csak az érzésekre van szükség, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni az EFT –vel!

  Az EFT során alkalmazott alapgyakorlat segítségével. az Ön által kiválasztott élethelyzetek során átélt félelmet, stresszt, dühöt, szomorúságot lehet feloldani, megszüntetni.

  Honnan fogom tudni, hogy jól működik az EFT?

  Érzelmileg, ha majd az adott élethelyzetre gondol, nem jön a feszültség, a görcs a gyomorban, a szomorúság, és a csalódás. Ehelyett újra nyugodtnak, magabiztosnak, és erősnek fogja érezni magát.

  Szeretné ezt megtapasztalni?

 • Hogyan lehet megtanulni az EFT –t?

  Az EFT oktatása csoportosan tanfolyami keretek közt történik. Az alaptanfolyam elvégzésével Ön már képes lesz az élete során megélt negatív események (így például a gyermekével kapcsolatos nehézségek) feldolgozására.

  Bár az EFT tanfolyam hatékonysága kiemelkedő, a tanfolyam elvégzése mégsem tart évekig!

  De ez nem minden!

  Mert az EFT tanfolyam alatt nem csak a kellemetlen emlékek megszüntetésével foglalkozunk, hanem ennél sokkal többel!

 • Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?

  Már a tanfolyam ideje alatt, mivel rengeteget gyakoroljuk az EFT –t :

  • Megszabadulhatunk valamilyen évek óta tartó fájdalmunktól, megértjük a fájdalmunk lelki okát.

  • Megtanuljuk kezelni, megszüntetni a saját félelmeinket, fóbiáinkat.

  • Le akar szokni valamiről, tudja, hogy nem jó, de eddig nem volt ereje nemet mondani? Itt élesben kipróbálhatja, hogy hogyan tud segíteni az EFT a függőségek esetén.

  • Mennyibe kerül az EFT tanfolyam?

   A tanfolyam ára 39500Ft. Időigénye összesen 16 óra.

   A tanfolyam díja tartalmazza az oktatást, a munkafüzetet, és egy olyan szolgáltatást, mely miatt ki fog tűnni minden más tanfolyam közül. Hogy mi is ez?

   A tanfolyam elvégzése után (igény szerint) bekerül egy zárt közösségi oldalra, ahol a tanfolyam részvevőjeként konzultálhat a trénerekkel a saját problémája megoldásának érdekében. Emiatt Ön folyamatos segítséget kap, hogy ne csak megtanulja az EFT -t, hanem a problémáit is sikerrel oldja meg, ha elakadt valahol.

  • Kik az EFT tanfolyam trénerei?

   Az EFT tanfolyamot nálunk nem egy ember oktatja, hanem ketten, férj, és feleség. Sághy Zsuzsanna és Takács Péter több mint 7 éve ismerik, alkalmazzák magukon, és másokon az EFT –t.

   Sághy Zsuzsanna EFT trénerTakács Péter EFT tréner

   Foglalkozásukat tekintve szülő, és gyermek életmód tanácsadók, jártasak a családi, párkapcsolati, munkahelyi, kérdésekben. Segítséget tudnak adni Önnek, az anyagi, egészségügyi, lelki problémák oldásában.

  • Mire leszek képes, ha elvégzem az EFT tanfolyamot?

  Mire leszek képes, ha elvégzem az EFT tanfolyamot?
  • Kezelni tudja a saját, és mások fizikai fájdalmaikat,

  • Képes lesz arra, hogy fel tudja dolgozni a múltban történt fájdalmas emlékeket,

  • Megérti az összefüggést a különböző függőségek, és az érzelmek között,

  • Meg tudja szüntetni a saját fóbiás félelmeiket (pl. csúszómászók, magasság, lift, stb.)

  • Érti, és hatékonyan kezeli a teste, és a saját lelki állapotának összefüggéseit.

  • Hogyan tudom elérni azt a nyugalmi állapotot, és megteremteni az erőt, melyre szükségem van ahhoz, hogy a gyermekemből boldog gyermek, és belőlem boldog szülő legyen az EFT tanfolyam segítségével?

   Az EFT tanfolyamon tanult technikák önmagukban nyugtatóan hatnak személyiségünkre, cselekedeteinkre. Emellett a tanfolyam gyakorlatai segítségével képes lehetek akár önállóan is a saját nehézségeim, emlékeim feldolgozására. Mert ezek a fájdalmas emlékek okozzák a legerősebb érzelmi zavart, és ők csökkentik legerősebben az önbizalmam.

   A gyakorlatok során Ön végig biztonságos keretek között (nem kell átélni a fájdalmas emléket, és nem kell megosztani a részleteket mással) legalább 2 lelki nehézséget okozó emléket fel tud majd dolgozni. És az elsajátított tudás alapján az EFT –t bármilyen más nehézségekkel teli élethelyzet feldolgozására alkalmazhatja majd a jövőben.

   Az elsajátított gyakorlatok annyira eredményesek, hogy a segítő munkám során minden nap alkalmazom azokat.

  • Kapok-e segítséget, ha elvégzem az EFT tanfolyamot az előttem álló úton?

   A gyakorló EFT –s (EFT tanfolyamot végzett) találkozhat olyan kérdésekkel, amelyek akadályozhatják az saját problémái kezelését. Ekkor lép életbe az, hogy bármikor segítséget kérhet a trénerektől, ha egyedül nem képes legyőzni az Ön előtt álló akadályt. Egy ilyen konzultáció révén az EFT gyakorló egyre mélyebb tudásra, tapasztalatra tesz szert.

  • Tanulja meg Ön is az EFT –t, hogy segíteni tudjon magán, és szerettein!

   Itt jelentkezhet a következő EFT tanfolyamra:

  • Fontos tudnivalók az EFT tanfolyamról

   A tanfolyam szervezése a Human Tréning KFT-vel szoros együttműködésben zajlik. A Human Training KFT látja el Magyarországon az EFT tanfolyamok szervezését, irányítását, biztosítja a tananyagot, és felel az oktatás minőségéért magyar és nemzetközi szinten egyaránt.

   A Human Tréning KFT trénerei - köztük Sághy Zsuzsanna, és Takács Péter is több éves tapasztalattal, személyes gyakorlattal rendelkeznek.

   Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön olyan tudást, és magas színvonalú oktatást kapjon a pénzéért, amit vár.

   Kérem, hogy a szöveg alatti „Jelentkezem a Tanfolyamra” képre klikkelve jelentkezzen be a tanfolyamra!

   Itt átkerül a tanfolyam jelentkezők nyilvántartását végző Human Training oldalra ahol töltse ki a jelentkezési lapot, majd kattintson „Jelentkezem” gombra! Néhány perc múlva megkapja a jelentkezés visszaigazolását, és a befizetés részleteit.

   A tanfolyam befizetése banki átutalással történik, előzetes díjbekérő számla alapján. A befizetés megérkezését követően Ön igazolást kap a befizetés megérkezéséről.

  • EFT tanfolyam jelentkezés

  Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felszabadítás techikája) a mindennapi feszültségek enyhítésére.

  További kérdések az EFT tanfolyamot illetően

  • Mire jogosít fel az EFT tanfolyam elvégzése?

   Az EFT tanfolyam elvégzéséről egy részvételt igazoló oklevelet kap. Ez nem jogosít önálló munkavégzésre. De képes lesz saját magán, és a szerettein segíteni, és ez óriási kincs!

  • Orvosi kezelés alatt állok, az EFT alkalmazása során kérhetik-e tőlem, hogy ne szedjem az orvos által előírt gyógyszereimet?

   Nem. Az EFT nem gyógyító módszer, hanem abban segít, hogy jobban megértsük a betegségeink lelki okait, oldja a stresszt, a feszültséget, ezáltal remélhetőleg pozitívan segíti az orvosa munkáját. Senki nem kérheti Öntől a gyógyszerszedés abbahagyását.

  • Milyen garanciát kapok arra, hogy nekem is biztosan működik az EFT a tanfolyam során?

   Az EFT tanfolyam az alapoktól halad, és fokozatosan segít elmélyülni a stresszoldás gyakorlatában. Az alapok eddigi személyes tapasztalatok, és az EFT –t alkalmazó kollégák tapasztalatai szerint mindenkinél működtek, pozitív változást eredményeztek.

  • Mennyire leszek eredményes a saját problémáimat illetően az EFT tanfolyam után?

   A tapasztalatok alapján 50-70%-os eredményességről tudok beszámolni. Ebbe bele kell érteni a legkomolyabb problémák oldását is.

  • Én is részt akarok venni az EFT tanfolyamon!

   A következő EFT tanfolyam részleteit itt láthatja:

  • EFT tanfolyam jelentkezés

  Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felszabadítás techikája) a mindennapi feszültségek enyhítésére.

  Miben segít az EFT?

  Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

  Emotional Freedom Techniques (Érzelmi Felszabadítás Technika) » Mi az EFT? »

  Az EFT eredményei a tanulási problémák esetében »

  EFT a gyakorlatban » EFT gyerekeknek »EFT Szótár »

  Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az Ön számára is megoldás

  Válás előtt » Válóper szülőként » Válás feldolgozása »

  Fóbia kezelése » Fogyatékos gyermek nevelése » Gyermekem krónikus beteg »

  EFT megoldási lehetőségek

  Hogyan segít az EFT a fogyatékkal élő gyermekemen? A gyermeknevelés egy stresszel járó 24 órás munkakör. Amennyiben a gyermeke fogyatékkal él a nehézségek tovább növelhetik bennünk a nyílt, és a latens feszültséget. Hogyan használhatjuk az EFT-t (Érzelmi felszabadítás techikája) a mindennapi feszültségek enyhítésére.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Első kézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Génjeink csodája

Génjeink csodája

Új amerikai best seller meg­rendel­hető!

Lepje meg magát! »

Boldog gyermek
EFT Tanfolyam referenciák

Tanfolyamainkkal mások is elégedettek! Stresszkezelő gyermektanfolyam

Vélemények

Kedves Péter!

Köszönet és hála a­zért, hogy i­lyen kö­vet­he­tően, lel­ke­sen, meg­győ­zően ad­tad át a tu­dá­so­dat. Az EFT 1 vé­gé­re mind­nyá­junk­ban meg­erő­sö­dött, hogy na­gyon hasz­nos ez az „egy­sze­rű ko­pog­ta­tás”. Gya­ko­rol­ni fog­juk to­vább­ra is szor­gal­ma­san. Sze­ret­nénk, ha mi­nél töb­ben meg­is­mer­nék, és se­gí­te­né­nek ön­ma­gu­kon. Kö­szö­net­tel:

Popovics Tiborné Márti

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Kedves Péter!

Nagyon örülök, hogy le­he­tő­sé­gem volt meg­hall­gat­ni, és gya­ko­rol­ni ezt a mód­szert, ami­ről tu­laj­don­kép­pen itt hal­lot­tam e­lő­ször. Sok in­for­má­ci­ót kap­tam, a­mit gya­ko­rol­ni, hasz­nosí­ta­ni fo­gok. Kö­szö­nöm a le­he­tő­sé­get és ne­ked az e­lő­adá­so­dat. To­váb­bi jó mun­kát kí­vá­nok.

Ibolya

Budapest

EFT tanfolyam referencia

Nagyon hasz­nos volt a tan­fo­lyam, sok új is­me­re­tet kap­tam ma­gam­ról, és má­sok­ról egya­ránt. Le­het, hogy itt még nem min­den­ben kö­vet­ke­zett be szá­mom­ra a „meg­vi­lá­go­so­dás”, de sok új kér­dés me­rült fel ben­nem, a­mi­vel ér­de­mes lesz dol­goz­nom, ko­pog­tat­nom. Én más­hol már ki­pró­bál­tam az EFT-t, ez most ki­csit más volt, hoz­zá­tett az ed­di­giek­hez, ami jó. Ná­lam a ha­tás nem rög­tön je­lent­ke­zik, ha­nem csak na­pok mú­lva, vagy csak ak­kor le­szek ké­pes meg­fo­gal­maz­ni. Ez egy na­gyon jó mód­szer, en­gem már na­gyon ke­mény fi­zi­kai és lel­ki be­teg­ség­ből is ki­hú­zott. Kö­szö­nöm Pé­ter!

Angéla

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Az In­ter­net­ről már is­mer­tem az EFT-t, de é­lő­ben sok­kal jobb. A gyó­gyu­lást csak ma­gunk­tól vár­ha­tunk, és ez egy re­me­kül al­kal­maz­ha­tó jó mód­szer, hogy vál­toz­tas­sunk a sor­sun­kon. A tan­fo­lyam na­gyon ol­dott lég­kör­ben zaj­lott. Az hogy cso­port­ban dol­goz­tunk szin­tén so­kat se­gí­tett, mert má­sok prob­lé­mái­ból is le­szűr­het­tem a ta­pasz­ta­la­to­kat. Kö­szö­nöm!

Huszti Erzsébet

Kápolnásnyék

EFT tanfolyam referencia

Miért jó az EFT? Meg­ta­nít­ja az é­vek ó­ta ér­zé­sek for­má­já­ban ben­nünk lé­vő e­ner­gia­blok­kok fel­ol­dá­sát. Meg­ta­ní­tja a ré­gi sé­rel­mek, fáj­dal­mak e­len­ge­dé­sét, e­zál­tal ké­pe­sek le­szünk meg­ú­jul­ni mind ma­gunk, mind csa­lá­dunk szá­má­ra. E­rő­sö­dni fog az im­mun­rend­sze­rünk, e­gész­sé­ge­sek le­szünk. A fel­sza­ba­dult hasz­nos dol­gok­ba fek­tet­het­jük. Több sze­re­te­tet, oda­fi­gye­lést tu­dunk ad­ni má­sok­nak, ha nem a sa­ját bá­na­tunk­kal bűn­tu­da­tunk­kal, ön­saj­ná­la­tunk­kal vagy­unk el­fog­lal­va. Ér­té­ke­sebb, és tar­tal­ma­sabb é­le­tet él­he­tünk a le­nul­láz­ás után.

Judit

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia