Miről írtunk 2009-ben?

A Boldog gyermek weboldal hírlevelei 2009-ből

Itt azoknak a hírleveleknek az összesítőjét találja, melyek 2009-ben íródtak Önnek. Tanulás, agresszió, szorongás, család, gyermeknevelés témakörében olvashat hasznos információkat.

Miről írtunk 2009-ben? A Boldog gyermek weboldal hírlevelei 2009-ből

Gyermeknevelés

Kezdődik az iskola!

Kezdődik az iskola!Kezdődik az iskola! Hasznos ötletek a sima iskolakezdéshez. Az iskolakezdésre átállni sokak számára sima ügy, másoknál könnyen előfordulnak kisebb- nagyobb fennakadások. Az alábbi tippeket érdemes átolvasni, amelyik szimpatikus, beépíthető, használják bátran, hogy sokkal könnyebb legyen az iskolakezdés idén.

Kezdődik az iskola! »

Hogy kerül a Sprite-ba vodka?

Hogy kerül a Sprite-ba vodka?A gyermekek bámulatos megfigyelőképességgel rendelkeznek, már egészen kicsi koruktól kezdve. Érzékelik a körülöttük zajló világot, történéseket. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit vonnak le tanulságként belőle.

Hogy kerül a Sprite-ba vodka? »

Gyermekemnek be nem áll a szája!

Gyermekemnek be nem áll a szája!Mi az oka annak, hogy a gyermekem állandóan csak beszél, beszél, és beszél? Reggel ébresztő, még nyűgös, reggeli és már beindul a verkli, és nem hagyja abba a kocsiban, majd az iskolában is állandó a panasz, hogy beleszól az órába. Majd ismét itthon, és tovább szövegel. És végre lefekszik és csönd van a lakásban.

Gyermekemnek be nem áll a szája! »

Gyermeknevelési problémákból hogyan lesz megoldás?

Gyermeknevelési problémákból hogyan lesz megoldás?Bármilyen jellegű problémánk is akad a gyermeknevelés során, mérlegelünk. Fontos vagy nem annyira? Ez komoly vagy a gyermeki játszma egy újabb epizódja? Meg tudom oldani magam is vagy jól jönne külső segítség?

Gyermeknevelési problémákból hogyan lesz megoldás? »

Családi élet

A szent házioltár kikapcsolásának öröme

A szent házioltár kikapcsolásának örömeA szent házioltár kikapcsolásának öröme A mindennapok döntései, avagy hogyan szabaduljunk meg negatív gondolataink egy részétől?

A szent házioltár kikapcsolásának öröme »

Egy fürdőzés margójára

Egy fürdőzés margójáraA mindennapok döntései, avagy hogyan szabadítsunk meg magunkat, mások negatív gondolataitól?

Egy fürdőzés margójára »

Tanulás

Első osztályos leszek

Első osztályos leszekElső osztályos lesz a gyermekünk. Vajon hogyan fogadja majd az iskolát? Tetszeni fog neki? Kíváncsi vagyok, mi jár a kis fejében?

Első osztályos leszek »

Első osztályos lesz a gyermekünk

Első osztályos lesz a gyermekünkElső osztályos lesz a gyermekünk. Mi mindenre érdemes figyelni az iskolakezdéskor? Az iskolakezdéssel megváltozik az ő élete, más lesz a napi rutin. Ő már nem az óvodás kislány vagy kisfiú, hanem iskolás. Szeretném felkészíteni a gyermekemet az iskolára, viszont nem szeretném túlaggódni a kérdést.

Első osztályos lesz a gyermekünk »

Agresszió

Hogyan kezeljem a gyermeki agressziót?

Hogyan kezeljem a gyermeki agressziót?Ha gyermeke agresszív, verekszik, csúnyán beszél, állandóak a viták, elégedetlenségek, neki semmi sem jó. Aki szülőként ebben él nap nap után, ott egy idő után betelik a pohár. Lehet, hogy sikerül házon belül megoldani a problémát. Az alábbi cikkek remélhetőleg segíteni fognak Önnek a megoldásban.

Hogyan kezeljem a gyermeki agressziót? »

Szorongás

Izgul a gyermeke a pótvizsga miatt?

Izgul a gyermeke a pótvizsga miatt?A pótvizsga komoly stressz forrás gyermeknek és szülőnek egyaránt. A sikeres pótvizsga nem csak azon múlik, hogy a gyermek mennyit tud, hanem azon is, hogy az adott pillanatban milyen a lelki állapota, mert ettől függ, hogy mennyit képes ebből átadni. A tárgyi tudás megszerzésén túl a pótvizsga lelki felkészülést is jelent.

Izgul a gyermeke a pótvizsga miatt? »

Egyéb

Boldog gyermek ingyenes e-book letöltés

Boldog gyermek ingyenes e-book letöltésÚjdonságok a honlapon! Ingyenes e-book: Hogyan tegye gyermekét boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá? Ki mondta, hogy ez a mai világban lehetetlen?

Boldog gyermek ingyenes e-book letöltés »

Karácsonyi vers

Karácsonyi versMióta gyermekeim vannak a legszebb ünnep a Karácsony. Látni a csillogó várakozást a szemükben, azt a gyermeki csodát, ami minden gyermekben ott van!

Karácsonyi vers »

Itt azoknak a hírleveleknek az összesítőjét találja, melyek 2009-ben íródtak Önnek. Tanulás, agresszió, szorongás, család, gyermeknevelés témakörében olvashat hasznos információkat.

Tudjon meg többet! Kérjen időpontot!

Tudjon meg többet! Kérjen időpontot!Jelentkezzen konzultációra! A találkozó célja egymás kölcsönös megismerése, amelynek során feltérképezzük gyermeke problémáját. Ezáltal megismerheti a fejlesztőt és az EFT módszert. Legyünk együtt szemtanúi gyermeke változásának!

Boldog gyermek, boldog szülő
Kérjen tájékoztató beszélgetést!

További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Itt azoknak a hírleveleknek az összesítőjét találja, melyek 2009-ben íródtak Önnek. Tanulás, agresszió, szorongás, család, gyermeknevelés témakörében olvashat hasznos információkat.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.


Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Otthon végezhető tanfolyamok gyerekeknek

Iskolai beilleszkedési nehézségek esetére

Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!

Tegyen még ma gyermeke­ lelki békéjéért!

Tudjon meg többet! »

Boldog gyermek