Mennyire vagyok jó szülő?

Teszt, hogy megtudjuk, mennyire vagyunk jó szülők

Mennyire vagyok jó szülő? Teszt, hogy megtudjuk, mennyire vagyunk jó szülőkKövess bennünket a Facebook-onMennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő?

Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

 • Mennyire vagyok jó szülő? – teszt

  Valószínűleg ez lesz a legegyszerűbb teszt melyet valaha kitöltött! De az egyszerűsége nem írhatja felül a hasznosságát. Ugyanis a teszt kiértékelése számos egyszerű kérdésre adhat választ, és megoldást.

A teszt nem alkalmaz pszichológiai módszereket, csupán a gyakorlati tapasztalatokat kívánja összegezni. Ezért nem alkalmas diagnózis, vagy pszichológiai szakvélemény felállítására.

 • Kezdjünk bele!

  A válaszok között nincs jó vagy rossz válasz. Ha a kérdésre nem tud választ adni, egyszerűen tippelje meg a kérdést, hallgatva a megérzéseire.

 1. Kérem, hogy pontozza 0 és 10 között, hogy Ön mennyire tartja magát jó szülőnek!

 2. Kérem, hogy pontozza, hogy a gyermeke mennyire tartaná Önt (ha belehelyezkedne az ő nézőpontjába) jó szülőnek a 0-tól 10-es skálán!

 3. Kérem, hogy pontozza, hogy a párja/ volt párja (ha belehelyezkedne az ő nézőpontjába), mennyire tartja Önt jó szülőnek?

 • A kapott pontszámokat, kérem, hogy adja össze!

Mennyire vagyok jó szülő teszt értékelés

 • A pontok összege 0-és 10 közötti

  Valószínű, hogy Ön nagyon lebecsüli saját magát, feltételezhető, hogy túlságosan szigorú önmagához. A pontozás nem azt jelenti, hogy Ön rossz szülő, hanem azt, hogy a saját önbizalmán kellene erősíteni. Ilyen szülő nincs, legfeljebb olyan, aki ennyire rossznak gondolja magát!

 • A pontok összege 11-és 20 között

  Amennyiben minden kérdésre egy középértéket (5 körüli számot) adott meg, akkor kérem, gondolja részleteiben végig, (akár írja is le) hogy a saját magam, illetőleg belehelyezkedve a gyermekem, párom helyzetébe mi indokolta az adott pontszámot? Amennyiben ugyanaz a problémakör jelenik meg minden egyes helyzetben, akkor azon érdemes intenzíven dolgozni. (Például mindenki beleértve saját magamat is azt nehezményezik, hogy sokat dolgozom, és nem fordítok elég figyelmet a családra.)

  Mennyire vagyok jó szülő teszt értékelés

  Abban az esetben, ha a három kérdés közül a gyermekem/ párom nézőpontjából megvizsgálva 5-nél jóval alacsonyabb pontszámot adott, de a többi érték rendben van, akkor hasznos lehet az adott személlyel történő kapcsolat rendezése, a sérelmek feloldása, elengedése (legalább az Ön részéről).

  Az ilyen helyzetek gyakori konfliktusforrások, veszekedést eredményező helyzetek is lehetnek. A szülőknek lehetséges, hogy eltérő véleményük van a gyermeknevelésről, és gyakori lehet, hogy ellentétes üzeneteket fogalmaznak meg a gyermeküknek is.

  Gyakori ok lehet még a mások szemszögéből történő lepontozásnak a családi játszmák. Ha felismeri a családi játszmákat, akkor sokkal nehezebb lesz Önt bevonni ezekbe a játszmákba.

  Hasznos lenne a párunkkal, gyermekünkkel egyeztetni a konfliktust okozó helyzeteket, tisztázni az elvárásokat. Ez sok nehéz helyzettől, lelkiismeret furdalástól fogja megkímélni Önt.

 • A pontok összege 21-25 között

  Azzal a problémakörrel javasolt ismét foglalkoznia, mely a legkisebb pontot „adta” Önnek. De alapvetően nincs ok az elégedetlenségre. Mert nincs tökéletes szülő.

  Amennyiben a pontszámokkal elégedett mindenki (a valóságban is nincsenek késhegyre menő viták, komoly megcsúszások a gyerekek körül), akkor az Ön családjában nagy valószínűséggel mindenki úgy fogadja el a másikat, ahogy van. Ekkor mindenki meg tud felelni a mások elvárásinak. A családban vannak ugyan összekoccanások, de mindenkinek van tere, és lehetősége, hogy úgy élje az életét, ahogy szeretné.

  Hallani gyakran olyan helyzetekről, ahol a szülők soha egyetlen hangos szóval se veszekednek, a gyerekek okosak, problémamentesek, minden rendben van… Felesleges vágyakozni ezekre a helyzetekre, mert nem lehet belátni a színfalak mögé. Jobb, ha elfogadjuk, hogy mi más temperamentummal rendelkezünk, ettől még a gyermekünk az embert látja bennünk a jó és rossz oldalunkkal egyaránt.

 • A pontok összege 26-30 között

  Az értékelés nagyon hasonlít az előzőre, érdemes azt is elolvasni!

  Ha egy ilyen magas érték a család optimális működéséből fakadóan jött létre, akkor nagyon büszke lehet magára, a gyermekeire, és a párjára!

  Ha mindez az eredmény úgy jön létre a valóságban, hogy közben Ön nem a saját életét éli. Magyarul beáldoz mindent a családjának, legalább akkora veszéllyel jár, mintha Ön értékelése a 0-és 10 közé esne.

  Mit jelent az, hogy „beáldoz mindent”? Röviden maximalizmust. Önmaga elé helyezi a többieket, értük él, tevékenykedik, gyakori, hogy a párja dolgozik, és Ön otthon igazgatja a gyerekek, a család sorsát. Ebben az a veszélyes, hogy a saját élete, a vágyai, az önmegvalósítása háttérbe szorul, és akkor kezd majd ismét ébredezni, amikor a gyerekek kiröpülnek, és Ön ismét elkezdheti a saját életét élni.

Melyek azok a jelek, hogy nem a saját életem élem?

Fáradékonyság, ingerlékenység, megteszek mindent, de nem kapok köszönetet, szép lassan elfelejtem az álmaim, meg nem szűnő feladatlisták a fejben, önmagunkkal való törődés hiánya.

 • Miért lehet ennyire jól megbecsülni, hogy mennyire vagyok jó szülő egy ilyen egyszerű önbecslő teszt alapján?

  Mert mindenki az, amilyennek gondolja magát.

  Ha változtatunk az önmagunkról alkotott képen, változni fog a környezetünk, a velünk kapcsolatban állók hozzáállása felénk.

  A lehető legegyszerűbben úgy válik valaki jó szülővé, hogy elkezd dolgozni a saját énképén, és a hiedelmein.

  Erre hatékony, és gyors eszköz az EFT. Ön már ismeri? »

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Feszültségmentesítés a családban

Önbizalom növelés a gyereknél, feszültségoldás a szülőnél

A gyermekemnek szeretnék használható tudást adni, hogy kivédje a rá váró stresszt, feszültséget! Kattintson ide »

Én, mint szülő szeretnék eszközt kapni, hogy nyugodtabb legyek, megtaláljam a belső egyensúlyom! Kattintson ide »

A tanulmányi eredményt számtalan tényező szabályozza. Függ a gyermektől, a tanártól, a tantárgyaktól. Ebben a hírlevélben arról lesz szó, hogyan lehet mindhárom (akár a gyermektől látszólag független) tényezőn is változtatni, hogy a tanulmányi eredmény valóban jobb legyen?

Stresszkezelő Tanfolyam Gyerekeknek

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

 • Céljaim, hogy a gyerekem:

 • Motiváltabb lenne a suliban!

 • Jobban tudjon koncentrálni!

 • Kevésbé szorongjon!

Ez a program Önöknek szól!

Ismerje meg a Stresszkezelő Tanfolyam Gyerekeknek részleteit!

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Szeptember 19-én Stresszkezelő Gyermek Tanfolyam!
 • Ha Önnek is jól jönne, hogy a gyermeke pozitív irányban változzon, akkor itt a helyük!

Vértezze fel a gyermekét a stresszkezelés képességével! Jelentkezzen most!

Jelentkezése kockázatmentes. A tanfolyam szervezéséről, a fizetési feltételekről a jelentkezést követő válaszlevélben kap tájékoztatást.


Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Élhetsz stresszmentesen!
Stresszkezelő Gyerek Tanfolyam
Jelentkezzen az Élhetsz stresszmentesen
gyerektanfolyamra!


További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Tovább a Stresszkezelő Gyermek Tanfolyamra! »

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

EFT tanfolyam Szülőknek

 • Jól jönne egy kis nyugalom az életembe!

 • Szeretnék egy kis békét önmagamban!

 • Az egészségemmel gondok vannak, aggódom!

 • családi élet, gyereknevelés, munkahely, kéne erő, hogy rendberakjam!

Ez a program Önnek szól!

Tudja, hogy az EFT tanfolyam segítségével mennyi pozitív változás jöhet az életébe? EFT tanfolyam felnőtteknek

Cél, hogy Ön is jól vegye az akadályokat! Jelentkezzen most!


Részletes információk EFT Tanfolyamról »

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Ismer olyan Szülőt, akinek jól jönne ez a friss információ? Kérem hívja fel rá szülőtársa figyelmét! »

Takács Péter gyermek életmód tanácsadó

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Takács Péter gyermek életmód tanácsadó

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Hírlevelek 2021

Mit tegyen a szülő, ha indulatkezelési nehézségekkel küzd?» Egy szülő hozni akarta a gyerekét, de nem fogadtam»
Egy csapda, amiben minden szülő beleesik» Fel lehet-e dolgozni komoly tragédiákat gyerekeknél?»
Mennyire képesek alkalmazkodni a gyerekek?» Hogyan lettem halogató?»
Fontos gondolatok a szülői lelkiismeretfurdalás kezelésére » Mérgező párkapcsolat hatása a benne élő gyerekekre » Változni nehéz, főleg akkor, ha ezt észre se vesszük a saját változásunk!»
Türelmetlen velem a gyerek!»
Ha nyár, akkor tábor, de mit kezdhetünk a gyerekünk pókfóbiájával? » A gyerek szorong az online tanulás óta »
Fejemre nőtt a gyerek, segítség!» Mi van, ha a gyerek nem együttműködő a foglalkozások során?»
Hogyan tudunk dolgozni az erősen szorongós gyerekekkel?» Gyerekek, akik magukat bántják»
Hogyan kezeljük, ha a gyerek elkezd hízni?» A gyerek otthon agresszív, de miért?»
Amit félreértünk az alsósok tanulási kedvén» Fel lehet e dolgozni a Covid okozta traumákat? »
Lesz-e nyitás április 19-én? » Az egész család belefásult a karanténba, és a Covidba »
Szorongás, hogy elrontom az életem » „Félek, hogy Anya meg fog halni a Covidban!” Esetleírás »
Álmodozik, de nem tanul a gyerek »
Bántalmazó kapcsolatban élő gyerekek szorongása» Szülői kontroll a tanulásban »
Válás után minden rendben a gyerekkel vagy mégsem?» A gyerek nem szólal meg az órán, ha kérdezi»
A tanár túl sokat kövel, hogyan álljon hozzá a gyerek?» Engedjük-e gyerekünket nyerni a társasjátékban? »
Egy fontos szempont, ami miatt egy kisiskolás elveszti a lelkesedését a tanulás iránt »
Nyaggat a gyerek! » Milyen kihívások várnak ránk szülőkre 2021-ben?»

Hírlevelek 2020

Létezik-e időutazás?»
Anya, miért vannak rossz emberek?» Jellemromboló elvárások az iskolákban »
Gyerek retteg, hogy elveszíti szüleit» Iskolai teljesítményelvárás kontra szülői szeretet elvesztésétől való félelem »
Miért kell a gyerekeket megtanítani sírni? »
Mit tegyünk, ha a gyerek felnőtt tartalmú oldalakba fut bele?» Látom, hogy a gyerekem élete rossz irányba tart»
Az a fránya kötelező olvasmány!»Ismét közeledünk a digitális oktatás felé? »
Izgulós, lámpalázas felvételizők figyelmébe!» Hogyan lehet a láthatásokat békéssé tenni válás után? »
Egy kellemetlen ok, ami a gyerekek izgulásában szerepet játszik»
Eddig mindenhova utáltam járni, de ide szeretek… » Miért hibáztatják a gyerekek a szüleiket?»
Korosztályos különbségek, és a túlzott számítógép használat » Kezdődik az iskola, de mi lesz a koronavírussal?»
Hogyan segíthetünk a gyerekünknek nemet mondani? » Vajon képes-e egy gyerek megtalálni a problémái lelki okát?»
A nehezen barátkozó gyerek csapdája » Hogyan beszéljük gyerekünkkel a család anyagi helyzetének nehézségeiről? »
Az orvosi diagnózisok hatása a gyerekekre »
Hogyan próbál a gyerekkel kapcsolatba lépni egy pedofil?» A gyerek sokat veszekszik a szüleivel»
Meg lehet-e változtatni a gyerekem karmáját? » Miért akadunk el a szülő gyerek kapcsolat javításában? »
Túl hangosak a gyerekek? 7 ötlet a gyerekek kezelésre, ha túl nagy a hangzavar otthon »
Ha kiabálok az mennyire rossz a gyereknek?» Hogyan hatott az „kütyüzés” a gyerekekere ebben az időszakban? »
Miért fontos most feltöltődni, tanulni, fejlődni? »
Nem unja már a gyerek az örökös otthonlétet? » Digitális oktatás okozta túlterhelés gyereknél és szülőnél »
Most különösen figyeljünk az idősekre!» Stresszoldás, türelemfejlesztés házilag, de profin »
Írja meg miben tudok segíteni Önnek!» Hogyan tudom lekötni a gyerekem figyelmét, ha össze vagyunk zárva? »
13 kérdés, amiről a koronavírus helyzetben érdemes elgondolkodni »
Párkapcsolati konfliktusok koronavírus idején »
Hogyan lehet normális életet élni bezárva, ha gond van a gyerekkel?»
Hogyan beszéljünk a koronavírusról gyerekünknek? »
Miért nehézkes a szocializáció egy túlérzékeny gyerek számára?»
Miért hajlamos az ember a pánikra?» Három érdekes színfolt az elmúlt hetek foglalkozásaiból»
Jó tanuló gyerekem cikizik az osztálytársai » Feldolgozatlan válás hatása egy kamasz párkapcsolatára»
Egy fiú nekitámadt az osztálytársának, mert az szidta az édesanyját»
Gyerek sportverseny felkészítés EFT-vel» A gyerek szorong, és ez mégis eszköz a gyerek kezében »
Ami kihívás a gyereknél, az kihívás a szülőnél» 7 felrázó, sorsfordító kérdés »

Boldog gyermek hírlevelek

Olvassa el a korábbi hirleveleinket is! Témakörök szerint olvashat a gyermeknevelés, a családi élet, a tanulás, stressz, szorongás, agresszió, számítógépfüggőség, és más témákban.

Hírlevelek 2019 » Miről írtunk 2018-ban? »
Hírlevelek 2017 » Hírlevelek 2016 » Hírlevelek 2015 » Hírlevelek 2014 »
Hírlevelek 2013 » Hírlevelek 2012 » Hírlevelek 2011 » Hírlevelek 2010 »
Hírlevelek 2009 »

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Mennyire vagyok jó szülő? Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.


Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Otthon végezhető tanfolyamok gyerekeknek

Iskolai beilleszkedési nehézségek esetére

Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!

Tegyen még ma gyermeke­ lelki békéjéért!

Tudjon meg többet! »

Boldog gyermek