Egyedül, de mégse tehetetlenül

Egyedülálló anyák sarkukra állnak

Egyedül, de mégse tehetetlenül Egyedülálló anyák sarkukra állnakKövess bennünket a Facebook-onElőző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó.

Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Csapdából megoldás

 • Alapkoncepció

  Minden érzelmi konfliktussal teli helyzetben (ide tartozik a válás, és a gyermeknevelés is) célszerű a legrövidebb utat keresni, mely elvezet minket a megoldáshoz. Ez pedig rajtunk keresztül vezet.

  Vagyis, abban az esetben, ha nekem problémáim vannak (legyen az bármi), attól elsősorban én szenvedek. Természetesen minden engem érintő probléma kihatással van a környezetemre is, azokra a személyekre, akikkel élek, kapcsolatban vagyok.

  Tehát nekem érdemes először bármi is legyen a problémám, azon dolgozni.

  Kedves Anyukák! Tudják meg, hogy hihetetlenül nagyra becsülöm Önöket! Az elmúlt közel 10 év alatt az esetek 60-%-ban jelentek meg a tanácsadáson csak nők, emellett 30 %-ban közösen a párjukkal, és csak 10%-ban az apukák önállóan. Valahogy ez a gyermeknevelés olyan női dolognak van elfogadva.

  Emellett azt hiszem, hogy a nők azok, akik erősebben óhajtják a változást, és nagyobb arányban is akartak- az eddigi tapasztalatok alapján- dolgozni érte. (Természetesen jócskán vannak ellenpéldák is, ahol az apukák szálltak be, és aktivizálták magukat.)

  Ezt azért fontos elmondani, mert akármit is mond, jelez, gondol Önökről a környezet Ön a legjobbat teszi, amire képes.

  Az alábbi sorok ennek a folyamatnak a tovább lendítésében kívánnak segíteni.

 • Mit tegyek, ha az exférj nem vállal szerepet a gyermeknevelésben?

  Dolgozzon a saját negatív érzésein, hogy ezeket levetkőzve képes legyen hatni az exre. (Csak így megy, különben veszekedés a vége, és a balhé a végtelenségig tart.)

  Gyermekének mondja el, hogy az ő apukája nagyon szereti őt, és annyit tesz őérte, amennyire képes. Elképzelhető, hogy ez mindkettőjük számára nagyon kevés, és sok fájdalommal jár, de ez az igazság. A legjobb ebben a helyzetben abban bizakodni, hogy apa remélhetőleg megváltozik, és részt kíván majd ismét venni a gyermeke életében.

  Amit érdemes elkerülni, hogy a gyermeket ne állítsa az Ön oldalára az ügyben. Ő legyen egy semleges szereplő, akinek jár, hogy apa, és anya egyformán szeresse.

  Gyakori, hogy az apa a saját érzelmi válsága miatt (ami lehet, hogy külső szemlélő számára nem látható) nem képes szembenézni a válás következményeivel, okaival, és emiatt eltűnik egy időre.

  A gyermek számára az a fontos, hogy a kaput hagyjuk nyitva, mert a gyermeknek szüksége van arra, hogy részesüljön az apja szeretetében is.

  Gyakori, hogy a volt feleség igyekszik valahogy az ex tudtára adni, hogy a gyerek várja őt, de sokszor ez eredménytelen. Ön annyit tehet, hogy időről-időre, a saját negatív érzelmeitől mentesen igyekszik ezt számára jelezni.

 • Balhé az volt párunkkal

  Közölje a gyermekével, hogy ez kettőjük konfliktusa, nem tartozik a gyerekre. Ettől még mindketten ugyanúgy szeretik őt.

  Dolgozzon az önöket negatívan összekötő érzelmi szálak elengedésén, mert ez, ami életben tartja a veszekedéseket. Hiába a papír, amíg ott vannak a negatív érzelmek, addig ön érzelmileg nem vált még el.

 • A gyerek újra össze akarja hozni a családot

  A gyermekkel közölje, hogy a döntésük végleges. Nem az ő feladata összehozni a családot, se összetartani. Mondja el neki, hogy egy gyerek soha nem veheti át a felnőttek terheit, ha ezt a gyermek megtette, akkor szó szerint kérje tőle vissza!

  Ez a problématípus akkor van jelen, ha bármelyik félnél elvarratlan szálak vannak. Ezen dolgozva a gyermek el fogja fogadni a helyzetet.

 • Mindenem a gyermekem

  Mindenem a gyermekem

  Ez a helyzet óriási teher a gyerek számára. Ettől szabadulni akar. Ezt megteheti a gyerek erőszakkal (elkezd önnel elutasító módon viselkedni) vagy betegségek formájában (pl. asztma).

  Ha lassan is, de kezdje begyógyítani a lelki sebeit, mert így gyógyulnak a gyermeke sebei is. Ahogy felépíti az elveszett önbizalmát, elengedi a fájdalmát úgy fog ez az állapot is lazulni. Gyermeke bátrabb, magabiztosabb lesz, és ön is.

 • Valahogy meg kell, hogy éljünk

  Ha lehet, kérjen segítséget a szülőktől (ha nem kérnek túl nagy érzelmi árat érte).

  De az is lehet, hogy érdemes a barátságokat felújítani, és ők is szívesen levegőhöz juttatják Önt néhány alkalommal. Mert erre van szüksége. Mert a munka, és az otthoni gályázás kifacsarja önből az erőt. Valahol meg kellene újulni, erre pedig szánjon időt!

  Az is lehet, hogy az ex időnként a vállalt időponton túl is mozgósítani kell, mert a gyerek az övé is.

  Ne feledje a gyermekét bevonni az otthoni teendők ellátásába. Ha nem delegálja a feladatot, akkor minden csak Önre marad. Ön nem túlélőgép, hanem egy értékes ember.

 • Nincs időm a gyermekemre!

  Ugyanazt tudom javasolni, mint az előző helyzetben.

  Emellett tűzzenek ki olyan programokat, ahol a gyermekével együtt fel tudnak töltődni. Nagyon gyakori, hogy a gyerekek arra panaszkodnak, hogy anyu csak dolgozik, és nem is foglalkozik velünk. Ebből előbb eltávolodás, majd elidegenedés lesz. Előzze meg!

 • Nem tudunk saját magunkkal törődni

  Tudatosan fordítson magára időt! Nem kell a lakásnak ragyogni, és a munkahelyen 120%-on pörögni. Egyrészt mindenki hozzászokik, majd ezt fogják elvárni, másrészt, ha nem töltődik, úgy jár, mint az autó, amiből kifogy a benzin.

  Könyv, mozi, színház, séta, kirándulás, egy kávé…

 • Majd megmutatom, hogy én jobb vagyok!

  Ez annyit jelent, hogy még mindig dühös az exre. Szabaduljon meg a dühétől. Ön eddig is a lehetőségeihez mérten jól csinálta. Az exet ez a fajta tevékenység nem érdekli. Se magának, se másnak nem tud ezzel újabb jó pontokat begyűjteni, csak elveszett éveket, és jó adag fáradtságot.

 • Megégettem magam, soha többé!

  A fájdalom elengedése, törődjön magával minél többet!

  Építse fel önbizalmát. Addig felesleges kitekinteni a világba, amíg nem építettem fel magam. Ez nagyon fontos! Azok a nők, akik ezt nem fogadják meg, gyakran vonzanak be ugyanolyan párkapcsolatot, mint amilyentől szabadulni akartak.

  A világ összes ideje az Öné!

 • Bosszú a férfiakon

  Bosszú a férfiakon

  Ugyanaz, mint az előző helyzet.

  Ezzel a mentalitással nagyon sok sérülést tud magának beszerezni. Ugye nem ez a cél?

  Akik megérdemlik, hogy elbukjanak, Ön nélkül is el fognak bukni…

 • Dühös, csalódott vagyok, fáj

  Ugyanaz lehet a megoldás, mint a Megégettem magam fejezetnél.

 • Nem tudunk megbocsátani

  A megbocsátás azt jelenti, elengedem mindazt a rossz érzést, ami nekem fájdalmat okozott, és mindazokat, akik fájdalmat okoztak. A megbocsátás rólam szól, semmi köze a másikhoz.

 • Félek, hogy olyan lesz a gyermekem, mint a volt párom

  Ezt a félelmet bármilyen terápiás módon, de dolgozza ki magából! Ugyanis ez a félelem azt eredményezi, hogy lélekben azon vagyok, hogy megóvjam a gyermekem. Ez a félelem pedig inkább közelíti a gyermekét a problémához, mint távolítja. Valahogy úgy magyaráznám, hogy a félelem vonzza a félelem tárgyát.

  Másrészt ez a gyermek az Ön nevelését, adottságait, stb. is tükrözi, akkor miért is lenne olyan, mint a másik? Hiszen Ön van vele. Ön neveli.

 • Apa kell a gyereknek

  Apa csak a gyermek édesapja lehet, az nem pótolható, még akkor sem, ha ő eltűnt a ködben.

  Dolgozzák fel mindketten a válást, építse fel saját magát, rendezze az önbizalmát, és azt fogja tapasztalni, hogy a gyermeke is, és Ön is készen áll egy új kapcsolatra.

  Az új férfi nem lesz a gyermeke apja, csupán az Ön párja. Az lehet, hogy fiaként/lányaként fogja szeretni az Ön gyermekét, és a gyermek is apaként fogja szeretni őt. A gyermeknek akkor lehet boldog élete, ha tisztában van a gyökereivel.

 • Sajnálom a gyermekem

  A gyermek nem kéri, hogy sajnáljuk őt. Csak szeretetre vágyik.

  Szeresse őt a sajnálat helyett is!

 • Kinek fog kelleni egy gyerekes anya?

  Ez butaság. Általában az önbizalom hiányából fakad. Ezt erősítve a mostani hiedelem furának fog hangzani.

  Fogalmazza meg pontosan, hogy milyen párt keres. Írja azt le, ha nyitottá válik, akkor tudatosan erre fókuszálva keressen magának párt.

 • Gyermekem, és az új asszony

  Felbukkan egy új jelölt, akkor az új párkapcsolat az ő kettőjük döntése. Természetesen fontos, hogy milyen ember a másik.

  Ha a gyermekem elégedetlen, akkor annak az lehet az oka, hogy a gyermekem nincs túl a váláson, vagy az új asszonnyal a gyermekem emberileg nem jön be neki.

  Mi abban segíthetünk gyermekünknek, hogy elmondjuk neki, hogy a döntés apa, és az új pár dolga. És nagyon fontos, hogy apa is boldog lehessen, mert így lehet teljes az élete.

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Feszültségmentesítés a családban

Önbizalom növelés a gyereknél, feszültségoldás a szülőnél

A gyermekemnek szeretnék használható tudást adni, hogy kivédje a rá váró stresszt, feszültséget! Kattintson ide »

Én, mint szülő szeretnék eszközt kapni, hogy nyugodtabb legyek, megtaláljam a belső egyensúlyom! Kattintson ide »

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Stresszkezelő Tanfolyam Gyerekeknek

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

 • Motiváltabb lenne a suliban!

 • Jobban tudjon koncentrálni!

 • Kevésbé szorongjon!

Ez a program Önöknek szól!

Ismerje meg a Stresszkezelő Tanfolyam Gyerekeknek részleteit!

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Szeptember 19-én Stresszkezelő Gyermek Tanfolyam!
 • Ha Önnek is jól jönne, hogy a gyermeke pozitív irányban változzon, akkor itt a helyük!

Vértezze fel a gyermekét a stresszkezelés képességével! Jelentkezzen most!

Jelentkezése kockázatmentes. A tanfolyam szervezéséről, a fizetési feltételekről a jelentkezést követő válaszlevélben kap tájékoztatást.


Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Élhetsz stresszmentesen!
Stresszkezelő Gyerek Tanfolyam
Jelentkezzen az Élhetsz stresszmentesen
gyerektanfolyamra!


További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Tovább a Stresszkezelő Gyermek Tanfolyamra! »

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Tanfolyamaink vidéken

 • Stresszkezelő Gyermek Tanfolyam Debrecenben

  Stresszkezelő Gyermek Tanfolyam Debrecenben2016. március 13-án Stresszkezelő Gyermek Tanfolyam indul Debrecenben.

  Helyszín: Debrecen, Soluna Holisztikus Egészségközpont Széchenyi utca 11. 1/9.

  Időpont: 2016. 03. 13. vasárnap. 10-13 óra.

  Bővebb információ: Rácz Krisztina +36-70-771-5794.

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

EFT tanfolyam Szülőknek

 • Jól jönne egy kis nyugalom az életembe!

 • Szeretnék egy kis békét önmagamban!

 • Az egészségemmel gondok vannak, aggódom!

 • családi élet, gyereknevelés, munkahely, kéne erő, hogy rendberakjam!

Ez a program Önnek szól!

Tudja, hogy az EFT tanfolyam segítségével mennyi pozitív változás jöhet az életébe? EFT tanfolyam felnőtteknek

Cél, hogy Ön is jól vegye az akadályokat! Jelentkezzen most!


Részletes információk EFT Tanfolyamról »

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Ismer olyan Szülőt, akinek jól jönne ez a friss információ? Kérem hívja fel rá szülőtársa figyelmét! »

Takács Péter gyermek életmód tanácsadó

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Takács Péter gyermek életmód tanácsadó

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Hírlevelek 2021

Mit tegyen a szülő, ha indulatkezelési nehézségekkel küzd?» Egy szülő hozni akarta a gyerekét, de nem fogadtam»
Egy csapda, amiben minden szülő beleesik» Fel lehet-e dolgozni komoly tragédiákat gyerekeknél?»
Mennyire képesek alkalmazkodni a gyerekek?» Hogyan lettem halogató?»
Fontos gondolatok a szülői lelkiismeretfurdalás kezelésére » Mérgező párkapcsolat hatása a benne élő gyerekekre » Változni nehéz, főleg akkor, ha ezt észre se vesszük a saját változásunk!»
Türelmetlen velem a gyerek!»
Ha nyár, akkor tábor, de mit kezdhetünk a gyerekünk pókfóbiájával? » A gyerek szorong az online tanulás óta »
Fejemre nőtt a gyerek, segítség!» Mi van, ha a gyerek nem együttműködő a foglalkozások során?»
Hogyan tudunk dolgozni az erősen szorongós gyerekekkel?» Gyerekek, akik magukat bántják»
Hogyan kezeljük, ha a gyerek elkezd hízni?» A gyerek otthon agresszív, de miért?»
Amit félreértünk az alsósok tanulási kedvén» Fel lehet e dolgozni a Covid okozta traumákat? »
Lesz-e nyitás április 19-én? » Az egész család belefásult a karanténba, és a Covidba »
Szorongás, hogy elrontom az életem » „Félek, hogy Anya meg fog halni a Covidban!” Esetleírás »
Álmodozik, de nem tanul a gyerek »
Bántalmazó kapcsolatban élő gyerekek szorongása» Szülői kontroll a tanulásban »
Válás után minden rendben a gyerekkel vagy mégsem?» A gyerek nem szólal meg az órán, ha kérdezi»
A tanár túl sokat kövel, hogyan álljon hozzá a gyerek?» Engedjük-e gyerekünket nyerni a társasjátékban? »
Egy fontos szempont, ami miatt egy kisiskolás elveszti a lelkesedését a tanulás iránt »
Nyaggat a gyerek! » Milyen kihívások várnak ránk szülőkre 2021-ben?»

Hírlevelek 2020

Létezik-e időutazás?»
Anya, miért vannak rossz emberek?» Jellemromboló elvárások az iskolákban »
Gyerek retteg, hogy elveszíti szüleit» Iskolai teljesítményelvárás kontra szülői szeretet elvesztésétől való félelem »
Miért kell a gyerekeket megtanítani sírni? »
Mit tegyünk, ha a gyerek felnőtt tartalmú oldalakba fut bele?» Látom, hogy a gyerekem élete rossz irányba tart»
Az a fránya kötelező olvasmány!»Ismét közeledünk a digitális oktatás felé? »
Izgulós, lámpalázas felvételizők figyelmébe!» Hogyan lehet a láthatásokat békéssé tenni válás után? »
Egy kellemetlen ok, ami a gyerekek izgulásában szerepet játszik»
Eddig mindenhova utáltam járni, de ide szeretek… » Miért hibáztatják a gyerekek a szüleiket?»
Korosztályos különbségek, és a túlzott számítógép használat » Kezdődik az iskola, de mi lesz a koronavírussal?»
Hogyan segíthetünk a gyerekünknek nemet mondani? » Vajon képes-e egy gyerek megtalálni a problémái lelki okát?»
A nehezen barátkozó gyerek csapdája » Hogyan beszéljük gyerekünkkel a család anyagi helyzetének nehézségeiről? »
Az orvosi diagnózisok hatása a gyerekekre »
Hogyan próbál a gyerekkel kapcsolatba lépni egy pedofil?» A gyerek sokat veszekszik a szüleivel»
Meg lehet-e változtatni a gyerekem karmáját? » Miért akadunk el a szülő gyerek kapcsolat javításában? »
Túl hangosak a gyerekek? 7 ötlet a gyerekek kezelésre, ha túl nagy a hangzavar otthon »
Ha kiabálok az mennyire rossz a gyereknek?» Hogyan hatott az „kütyüzés” a gyerekekere ebben az időszakban? »
Miért fontos most feltöltődni, tanulni, fejlődni? »
Nem unja már a gyerek az örökös otthonlétet? » Digitális oktatás okozta túlterhelés gyereknél és szülőnél »
Most különösen figyeljünk az idősekre!» Stresszoldás, türelemfejlesztés házilag, de profin »
Írja meg miben tudok segíteni Önnek!» Hogyan tudom lekötni a gyerekem figyelmét, ha össze vagyunk zárva? »
13 kérdés, amiről a koronavírus helyzetben érdemes elgondolkodni »
Párkapcsolati konfliktusok koronavírus idején »
Hogyan lehet normális életet élni bezárva, ha gond van a gyerekkel?»
Hogyan beszéljünk a koronavírusról gyerekünknek? »
Miért nehézkes a szocializáció egy túlérzékeny gyerek számára?»
Miért hajlamos az ember a pánikra?» Három érdekes színfolt az elmúlt hetek foglalkozásaiból»
Jó tanuló gyerekem cikizik az osztálytársai » Feldolgozatlan válás hatása egy kamasz párkapcsolatára»
Egy fiú nekitámadt az osztálytársának, mert az szidta az édesanyját»
Gyerek sportverseny felkészítés EFT-vel» A gyerek szorong, és ez mégis eszköz a gyerek kezében »
Ami kihívás a gyereknél, az kihívás a szülőnél» 7 felrázó, sorsfordító kérdés »

Boldog gyermek hírlevelek

Olvassa el a korábbi hirleveleinket is! Témakörök szerint olvashat a gyermeknevelés, a családi élet, a tanulás, stressz, szorongás, agresszió, számítógépfüggőség, és más témákban.

Hírlevelek 2019 » Miről írtunk 2018-ban? »
Hírlevelek 2017 » Hírlevelek 2016 » Hírlevelek 2015 » Hírlevelek 2014 »
Hírlevelek 2013 » Hírlevelek 2012 » Hírlevelek 2011 » Hírlevelek 2010 »
Hírlevelek 2009 »

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Előző hírlevelünkben az egyedülálló anyák gyermeknevelési, magánéleti küzdelmeiről volt szó. Most a megoldási lehetőségekről lesz szó. Mivel 1000 házasságra ma 562 válás jut, és a családok 20%-ban az anya egyedül neveli a gyermekét, ezért ideje sorra venni azt, hogy az egyedülálló anyák csapdahelyzeteiből milyen megoldási lehetőségek vannak.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.


Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Otthon végezhető tanfolyamok gyerekeknek

Iskolai beilleszkedési nehézségek esetére

Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!

Tegyen még ma gyermeke­ lelki békéjéért!

Tudjon meg többet! »

Boldog gyermek