Referenciák

Vélemények, ajánlások szülőktől, iskolaigazgatótól, pedagógustól, fejlesztőpedagógustól

ReferenciaAz alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

A referenciák célja kettős. Egyrészt fontosnak tartottam bemutatni, mire számíthat Ön és gyermeke, ha elkezdődnek a közös foglakozások.

Másrészt így sokkal jobban érzékelheti azt a helyzetet, melybe más szülők kerülnek, ha problémájuk támad a gyermeknevelés során.

Senki sem tökéletes, és érezheti úgy, hogy valahol elakadt, és megoldást keres. Remélem, miközben ezeket a sorokat olvassa, sikerül érzékeltetni azt a megkönnyebbülést, amit a szülők éreznek, mikor letehetik az őket nyomasztó terheket!

Referencia szülőktől

Válás feldolgozása, diszlexia, tanulási motiváció megoldása

Előzmények:

Berci édesanyja és édesapja több problémával keresett fel. Ezek közül a legfontosabbak: a szülők válásának a feldolgozása, Berci tanulmányi eredményének fokozatos romlása, figyelem elkalandozása az órákon, szerzett diszlexia, enyhe szorongás.

A foglakozások, ahogy az édesanyja is írta, heti egy alkalommal történtek, 4 hónapig tartottak. Az eredményről inkább olvassák Berci édesanyjának a levelét!

Kedves Péter!

Ez úton szeretném megköszönni mindazt a sok munkát és igyekezetet, amellyel fiamat próbálta a helyes útra terelni- odafigyelés, türelem, tanulmányi eredmények…

Szeretném megköszönni azt a családias hangulatot, melegséget, amely már az első alkalommal érezhető volt.

Bercinek megszokott rutinná vált a csütörtöki nap, amikor Önhöz mentünk. Ebben a rohanó világban egy szusszanásnyi időt kaptunk –Berci is és, én is. A tanulás, edzés mellett ezek a heti egy órák is nagyon sokat jelentettek Bercinek, aki most kissé szomorú, hogy már nem kell rendszeresen megjelennünk csütörtökönként.

Remélem, hogy egyszer-egyszer beugorhatunk egy kis beszélgetésre – természetesen időpont egyeztetés után.

Eredményként kiemelném Berci tanulmányi eredmények fokról fokra történő javulását, ami nyilván az odafigyelését is dicséri. Mindezt Öntől tanulta. Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel és tisztelettel: B. Anikó

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Boldog gyermek Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Miért éri meg feliratkozni?

  • Elsőkézből megkapja a fontos, és időszerű híreket.
  • Az érdeklődési körének megfelelő témákban megjelenő cikkekről tájékoztatást kap.
  • Elsőként értesülhet az újdonságokról, új termékekről.
  • Termékeinkből árengedményben részesül.

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Mi a véleménye a szolgáltatásunkról az egyéni foglalkozásokon résztvevő ügyfeleknek?

Tekintse meg a kérdőves felmérés eredményét!»

Szorongás, testvér és szülő - gyermekkonfliktus rendezése

Előzmények:

Zalán édesanyja és édesapja a következők miatt vártak segítséget: a gyermek befelé fordulása, szorongásos félelmei, düh, testvérkonfliktus, szülő-gyermek konfliktus.

A foglakozások alatt Zalán változása folyamatosan érzékelhető volt. Ami különösen áttörő eredményt hozott, az a szülőkkel végzett közös foglalkozás. Zalán összesen 10 alkalommal járt a foglalkozásokra.

Kedves Péter!

Végre működik az emilem, úgyhogy megírom a tapasztalataimat, és el is küldöm neked. 

Zalán nem is olyan régen még egy nagyon aranyos, jó fej kiskölyök volt. Mindig mosolygott, soha semmin nem sértődött meg. Bármit kérhettél tőle, mindig szívesen segített, vagy tett meg dolgokat. Vicces volt, sokat hülyéskedett, felszabadultan tudott játszani, ahogyan ezt egy 6-7 éves kölöktől várja el az ember.

Aztán idővel megváltozott. Nem úgy történt, hogy egyszer arra ébredtünk hogy „Ez a Zalán milyen fura! Tegnap még nem ilyen volt” Szépen fokozatosan eltűnt belőle a játékosság, a jókedv. Már nem lehetett őt „húzni”, folyton megsértődött, nem viccelődött. A tesójával (10éves lány) vérre menő vitákat, harcokat folytatott. Csúnyán beszélt, rosszul aludt , sokszor voltak rémálmai, arrogáns, kötekedő lett, sokat verekedett, és rosszul teljesített az iskolában.

Egy iskolai kirándulás alkalmával a tanárnő szerint „minősíthetetlen módon” viselkedett, ezért beszélni akart velem a tanárnő. Hazafelé jövet, nagyon elkeseredve, megláttam az iskola ajtaján egy hirdetést: „Gondja van a gyerekkel?” vagy valami ilyesmi. ( micsoda „véletlen” :-)) Rögtön felírtam a címet, másnap emilen váltottunk pár levelet, és időpontot egyeztettünk.

Zalánnak elmondtuk, hogy hová visszük, nem azért megyünk mert beteg vagy ilyesmi. Szeretnénk ha újra olyan lenne mint régen. Beszéltünk róla h. vmi nem az igazai, vmi történt vele, és ezt ő is érezte. Kíváncsi volt ő is és mi is.

Az első alkalommal hazafelé menet olyan más volt, halványan emlékeztetett régi önmagára. Heti 1x jártunk Péterhez,és fokozatosan visszakaptuk a régi Zalánt. Az iskolai teljesítménye óriásit javult, ő egy nagyon okos kisfiú egyébként, sokkal több volt benne tavaly is, most folyamatosan hozza a jó jegyeket, motivált!! örül, ha jól teljesít. Szépen alszik, nem ébred fel éjjel, csak ritkán. Újra lehet vele hülyülni, kiegyensúlyozott, nem beszél csúnyán, ÉS MINDIG IGAZAT MOND! Még akkor is, ha én esetleg mérges leszek. Már nem fél (annyira) a következményektől, ha rosszat csinál.

Talán most már bízik benne hogy szeretjük. Újra olyan mint régen, sokat nevetgél, huncutkodik. a tesóval való vitákat, nézeteltéréseket, sokkal jobban kezeli.

És hát én is másként állok hozzá. Én nagyon hamar eleszíte(tte)m a türelmemet, és kiabáltam. Zalán ezt borzasztó nehezen viselte. Régebben még sírt is, aztán megkeményedett, csak a lelke sírt már....

Nagyon elszégyelltem magam, hogy mit tettem vele, mert bizony én nagyban hozzájárultam ahhoz, hogy ő ilyen labilis lett. Péter engem is kezelt. Nem hittem hogy ez bármit is megold, vagy segít valamin, de a legnagyobb megdöbbenésemre működik!. Már nem kiabálok (több hete!!) nem húzom fel magam. Nem értem én sem, mert ugyanazok a szituk azért előjönnek most is mint régebben, de valahogy nem érdekel. Nem bosszant! Furcsa, de a kezelés óta nem is veszekedtem Zalánnal. Olyan bensőséges viszony alakult ki ismét közöttünk, mint régebben. Az apjával is sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Rebi is másként áll a dogokhoz, úgy veszem észre egyre jobb a viszonyuk. Szóval mindenki boldogabb, „mint a Péter előtt”.

Köszönjük, és hálásak vagyunk mind a négyen.

Szeretettel: A. Andrea

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Hiperaktivitás tüneteinek csökkentése

Előzmények:

Krisztián 6 éves fiúgyermek, örökbefogadott, hiperaktív. Anyukája a komoly problémák hatására részt vállalt az EFT napi szintű alkalmazásában, és ezt kellő kreativitással fűszerezve meghozta számukra a sikert.

Itt már az is jelentős eredmény volt, hogy a gyermek sokkal nyugodtabbá vált, feszültsége jelentősen csökkent. Krisztiánnal 5 alkalommal foglalkoztunk.

Kedves Péter!

Köszönöm az érdeklődést jól vagyunk, legalábbis lényegesen jobban mint a kezdeteknél.

A kopogtatást a Krisz nem igazán viseli tőlem, de a kopogtatási. pontok érintését az igen( öleléssel, puszival ahogyan beszéltük). De nem adom fel! A homlok -fej tartásra( biztos van erre egy szakszerűbb szó :)  ) amit az igazán nagy dilikhez mutatott nekem ritkán van szükség. A dühöngések is rövidültek, mert szerintem rájött, hogy már nem tud vele felhúzni engem!

Az érzéseiről is nyíltabban beszél, bátorítom őt hogy mindent mondjon el bátran amit érez. Nagyon sokszor felhozza ha éppen haragszik rám valamiért, hogy miért nem maradhatott a néninél akinek a hasában volt. Úgy gondolja ott biztos jobb lenne. De ezt csak feszült helyzetben mondja, mikor megnyugszik ismét hozzám bújik és puszilgat.

Sajnos még mindig nem tudom ilyenkor mit mondhatnék neki. Tudom ilyenkor csak bántani akar, mert haragszik de különben szeret minket.

A lényeg, hogy lényegesen nyugodtabban telnek a napjaink!!!!

Üdvözlettel: Mónika

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Dührohamok, agresszió, és szülő és gyermekkonfliktus megoldása

Előzmények:

Tomi kamasz fiú, a kamaszok kettősségével. Édesanyja jól érzékelteti a problémákat. Tomival való munka különösen érdekes és sok kihivást adott a számomra. Rengeteget tanultam tőle és a szüleitől.

A referencia megírásakor 2 hónapja járt a foglakozásokra, amikor jelentős eredmények mutatkoztak. A végső rendeződés további 3 hónap után következett be.

Tisztelt Takács Péter!

A fiam (mint ezt tudja) magatartási, tanulási problémákkal küzd. Próbáltunk pszichológushoz járni, pszichiáter is kezelte rövid ideig, de javulás nem történt.

Az iskolai és az itthoni büntetés-fegyelmezés nem használt, ezért kétségbeesésemben Önhöz fordultam. Nem tudtam szülőként mit kezdeni a tizenegy osztályfőnöki figyelmeztetéssel, a minden napos veszekedésekkel, az állandó hazugságokkal... Mindez a családunk életére is keményen rányomta a bélyegét, hiszen folyton Tamás problémáival kellett foglalkoznunk, arról nem is beszélve, hogy rendre kudarcot vallottunk.

Tomi két hónapja jár Önhöz. Azóta megszűntek a beírások, jobb jegyek kerülnek az ellenőrzőbe. Vidámabb, kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Nem reagál dühvel minden egyes figyelmeztetésre, sokkal kevesebb a veszekedés közöttünk, aminek következtében a családi béke is helyreállni látszik. Kevesebbet kell figyelmeztetni arra, hogy tanuljon és (minő csoda!) kiolvasott egy kötelező olvasmányt.

Nem tudom, hová fogunk még jutni pozitív irányban, de remélem, hogy az Ön segítségével egy magabiztosabb, őszintébb ember válik belőle.

Az eddigi segítségét köszönöm és minden egyes Önhöz forduló gyerekkel hasonló sikereket kívánok.

Hálával: Cs. Éva

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Szorongás, teljesítménykényszer, szülő és gyermek közötti problémák rendezése

Előzmények:

Zsombor 8 éves nagyon okos kisfiú. Anyukája szintén jól érzékelteti a problémát, mely fejtörést okozott neki, és Zsombornak egyaránt. Ami különösen fontos volt ennél a fiúnál (mely tapasztalatom szerint elég gyakori jelenség), hogy a lelki problémák hatására képes volt lebetegíteni magát (hasmenés). Zsombor összesen 6 alkalommal „kopogtatott” velem.

Kedves Péter!

Elnézést, de csak most jutottam az e-mil íráshoz.

Köszönöm a Zsombornál elért eredményeket!!!

Ahogy ígértem az EFT-vel kapcsolatos tapasztalataimat leírom:

Egy az iskolánkban kifüggesztett plakáton szereztem tudomást ennek a módszernek a létezéséről. Zsomborral már több dolgot kipróbáltunk, és nem igazán tűnt hatásosnak.

A legnagyobb gondom, gondunk az volt, hogy 8 évesen utált iskolába járni, nem igazán barátkozott senkivel, sőt az agresszív osztálytársaitól egyenesen rettegett, Ha 100% alatti felmérőt írt, akkor nagyon csalódott volt. Nagyon magasra rakta a mércét. Ezeknek a testi tünete rendszeresen visszatérő hasmenésben nyilvánult meg.

Velem gyakran undok módon viselkedett, nem nagyon tudtam olyat tenni, amiben ne talált volna hibát. Tipikus nyuszikás eset, ha volt rajtam sapka akkor az volt a baj, ha nem akkor meg az. Az utolsó időben már csak nagyon nehezen tudtam magamat visszafogni és megálljt parancsolni a kezemnek. A legjobbkor jött a segítség.

Bárkinek ajánlani tudom ezt a módszert, aki anyaként, vagy apaként valahol elakadt a gyereknevelésben. Sokszor hiába van előttünk a probléma, azt mi nem látjuk, vagy a saját „módszerünk” szerint akarjuk megoldani és az a gyereknél ellenállásba ütközik. Nekem már az első alkalom is nagy segítség volt, sok érdekes dolgot tudtam meg a saját fiamról.

A „kopogtatós” találkozások óta a hasmenés 100%-ban elmúlt, ez hatalmas szabadságot adott Zsombornak.

Az iskolában már vannak barátai, sőt már az agresszív oldallal is megbarátkozott, olyannyira, hogy majdnem egy igazgatói intővel jutalmazták ezt az új barátságot.

A felmérők miatti aggodalmát érzésem szerint egy kicsit mintha túl jól sikerült volna oldani. Nagyon lazára vette az év végi témazárókat.

És ami szintén nagyon fontos, hogy a velem való kapcsolata is rengeteget változott. Már nem érzem azt a tehetetlen dühöt magamban. Persze ezen mindkettőnknek kellett dolgozni és még van mit javítani de működik a dolog.

Üdvözlettel: T. Krisztina

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Szülő munkahelyi stressz csökkentés

Előzmények:

A szülő szemszögéből is érdemes megfigyelni a dolgokat. Minden szülő legalább egyszer kap egy ízelítőt abból, hogy mi is az EFT. Ilyenkor a szülő gyermeke iránt érzett érzéseivel foglalkozunk. Igen, itt ki lehet mondani, hogy dühös vagyok, hogy idegesít, vagy éppen aggódom miatta.

Erika esetében szintén így indult a foglalkozás, majd a problémája miatt váltanunk kellett a munkahelyi stresszre.

Sokszor a gyermekünk problémái miatt elfelejtkezünk saját magunkról, pedig mi Szülők is megérdemelnénk egy kis figyelmet!

Kedves Péter!

Leírom akkor a múltkori tapasztalatomat (úgy fogalmaztam, mintha valakinek mesélném).

Pár hete járunk a fiammal EFT terápiára, tanulási és egyéb problémák megoldása miatt. Azt kezdettől fogva láttam, hogy a fiamnál „történik valami”, jót tesz neki, a gondok kezdenek megoldódni.

Az egyik alkalommal - hogy én is megismerjem és így tudjak segíteni a gyereknek - a terapeuta velem foglalkozott. Bár éppen „halálosan” fáradt voltam, igyekeztem figyelni, jelen lenni. Rájöttem, hogy ez egyszerű módszer ugyan, mégis egy önmagunkkal való komoly munkát jelent.

Éppen volt egy problémám, munkahelyi stressz miatt kialakult nálam egy erős szívdobogás. Megijedtem, mert azelőtt soha semmi problémám nem volt a szívemmel. Először azt gondoltam, majd elmúlik, ha már nem gondolok annyit a történtekre, de ez még egy hét múlva is így volt. A 1,5 órás foglalkozáson „kopogtattam”, mondtam a megerősítéseket, időnként megbeszéltük az érzéseim változását.

A végére sokkal jobb állapotba kerültem, a problémát egészen más szemszögből láttam, és ami szinte hihetetlen volt számomra, az abnormálisan erős szívdobogásom teljesen elmúlt!

Üdvözlettel: Z. Erika

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Kamaszproblémák megoldása

Előzmények:

Krisztián kamasz fiú, tanulási motiváció hiánya, szüleivel való napi szintű konfliktusok, jellemezték, nehezen találta a helyét. Vele összesen 3 alkalmat töltöttünk el. Ez alatt, mivel nagyon éles eszű fiú volt hatékonyan sikerült együttműködni. A szüleivel való konfliktusok rendeződtek, a helyét is kezdte megtalálni.

Kedves Péter!

Tudomásom szerint Krisztiánnal a nyár végén abban maradtak, hogy majd jelentkezik, ha már ismeri az órarendjét. Az új iskolaév, az új osztály és osztálytársak lelkesítően hatnak rá, Belevetette magát az új iskolaévbe. Úgy gondolom, valami jelzést csak kell küldenünk Önnek! Biztosan Krisztián is megteszi ezt előbb-utóbb.

Jelezni szeretném Önnek, hogy Krisztiánon bizonyos jó irányú változások láthatók.

Ebben Önnek is van és volt szerepe, és ezt köszönjük szépen. Szeretném Önnek a segítségét ezúton is megköszönni. Ha szüksége lesz az Ön tanácsaira, Krisztián biztosan jelentkezni fog Önnél.

Köszönettel és üdvözlettel: K. Mária

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Bántalmazás trauma feldolgozása

Előzmények:

Benedek agresszió áldozata lett, az ő világától teljesen idegen volt ez a helyzet, melyet egyedül nem volt képes feldolgozni. 4 alkalommal jött „kopogtatni”.

Kedves Péter!

Kérésének megfelelően néhány mondatban összegzem, hogy miért is fordultunk Önhöz,illetve mit tapasztaltam.

Benedek 13 éves fiamat kb. 5 hónappal ezelőtt egy utcai támadás érte. A támadás nem volt veszélyes, nem tulajdonítottak el semmit sem fiamtól, fizikai bántalmazás is egy pofon erejéig történt. Azonban Benedekben a kiszolgáltatottság és a megaláztatás rossz élménye nem csillapodott hónapokkal később sem, sőt a helyszínre, de még a közelébe sem volt hajlandó egyedül menni.

A fentiek miatt fordultunk Önhöz augusztusban. Benedek fiam pár alkalommal járt Önnél, amely végeredménye, hogy újra egyedül tud/mer iskolába járni ugyanazon az útvonalon, mint az esemény megtörténte előtt.

Köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel: P. Orsolya

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Szorongás oldása, pszichoszomatikus tünetek megszüntetése

Előzmények:

Marci 7 éves, nagyon visszafogott, befelé forduló kisfiú volt. A foglalkozások alatt és után fokozatosan kinyílt. Mikor egy alkalommal a régebben még mindig tiszta ruhájú, sápadt gyerkőc beállított az édesanyjával az arca kipirulva, a nadrágján egy lyuk tátongott. Akkor már lehetett tudni, hogy nem sokáig kell ide járnia. Összesen 8 alkalommal fogalkoztunk Marcival.

Kedves Péter!

Kisfiam második osztályos, kicsit szorongó, de tanulmányi eredményei jók.

Szeptember vége felé kezdtek jelentkezni furcsa tünetek. Megfájdult a feje, ami hányingerig erősödött, a hasa fájt. Szinte 4 naponta kellett elhozni az iskolából. (Gyermek orvosi vizsgálat nem talált semmit.)

Ekkor kértem időpontot a Nevelési Tanácsadóba és ide is. (Ugyan a módszerről nem tudtam szinte semmit, de a kisfiammal valamit tenni kellett, mert én nem tudtam segíteni a „bánatán”. Elkezdtünk hetente egy alkalommal „kezelésre” járni. A harmadik találkozás után a kisfiam ismét szívesen ment iskolába. Meseolvasási és focibajnokságra ment. (Ilyesmire előtte nem volt hajlandó.)

Majd hétről hétre egyre nyitottabb lett. December elejére, már nem emlékeztünk e szeptember-októberi „nehéz” időszakra.

Azt még elmondanám, hogy a Nevelési Tanácsadóba az első beszélgetés december elején történt meg (2 hónapig nem foglakoztak vele). Itt ekkor azt mondták, hogy a gyereknek nincs semmi baja. Ők nem tartják szükségesnek, hogy oda járjunk. Én úgy gondolom, hogy nem ezt mondták volna, ha nem járunk ide az alatt a két hónap alatt.

Nekünk (mert én is próbálkozok) jól végződött ez a kis történetünk.

Egy Anyuka

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Referencia iskolaigazgatótól

Referencia pedagógustól

Referencia fejlesztőpedagógustól

Előzmények:

Egy hetes iskolában töltöttem el heti egy napot 8 hónapon keresztül, ahova olyan gyermekek járnak, akik hatrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűek, illetve a sokadik iskolájukat járják a szülők, válások, létbizonytalanság és az ebből fakadó levezetetlen feszültségek miatt.

Itt napi 3-6 gyermekkel foglakoztam, illetve lehetőséget kaptam a fejlesztőpedagógus itt különösen nehéz munkájának a segítésére, az EFT tanításba beilleszthetőségének a kipróbálására.

Szia Péter!

Tudom, hogy nem voltam fürge! Nem is sorolok mentségeket! Örülök, hogy együtt dolgoztunk és segítettél a gyerekeknek! Nehéz megfogalmazni a tapasztalatomat, mert valószínűleg nem azt fogod olvasni, amit kifejezetten várnál. /Persze ez az én feltételezésem/

Az EFT-ről azt gondolom, hogy sokat segít a páciensnek abban, hogy megszabaduljon, elengedje pillanatnyi lelki terheit, feszültséget okozó gondolatait, s így képessé váljon az adott feladatra, kihívásra koncentrálni. Nagyon remek feszültségoldó módszer! A kopogtatás mellett, számomra a legfontosabb összetevő a biztonságot, empátiát sugárzó légkör, a foglalkozást vezető hiteles, nyugodt személy áll. Szerintem ez a módszer olyan személyekkel képes pozitívan működni, akik tehetségükkel, szuggesztivitásukkal megnyitják a bezárt érzelmi kapukat, esetleg tudattalanul elfojtott érzelmeket, gondolatokat. Nagyon pontosan, jól irányozott kérdésekkel képesek fenntartani és továbblendíteni a feltáró beszélgetést, megérzik, hogy mikor, meddig mehetnek el a beszélgetésben, anélkül, hogy kompetencia határokat sértenek vagy túl mélyre nyúlnak a kliens privát szférájában.

A kopogtatást a gyermekek tudattalanul játéknak fogják fel, miközben elengedik a nyomasztó gondolatokat, s a kifáradás jelzi számukra, hogy valójában ez egy megterhelő tudatosan irányított cselekvéssor. Péter, a te személyed hiteles volt a gyermekeinknek, nem éltél vissza a bizalmukkal, biztosítottad számukra azt az egyéni odafigyelést, amire oly nagy szükségük van, miközben egy komoly tényfeltáró munkát végeztél. Azt nem tudom, hogy pszichológusok, pszichiáterek mit szólnának ezen foglalkozásokhoz, mindenesetre számomra nagyon hasznosnak, eredményesnek mutatkozott, s a felügyeletem mellett kompetencia határokat sem sértettünk. Segítség volt nekem, mert beavatottá váltam a gyermek gondolataiba, melyek elterelik a figyelmét, koncentrációját a kötelező iskolai tevékenységektől. Olyan személyes információkhoz juthattam, melyeket nem tárnak fel egymás előtt egy foglalkozáson. A gyerkőcök pedig szembesülhettek azon nehézségekkel, amikkel hasonló módon küzdenek, amit esetleg szégyellnek, nem találják az okát, a megoldást rá. Megkönnyebbülést hoz számukra a hasonló probléma, a közös megoldáskeresés, miközben felismerik az értékeket, a segítő lépéseket, s észrevétlenül is szövetséget kötnek egymással.

Saját magamon is tapasztalhattam a módszer és a te empatikus tényfeltáró, feszültségoldó kikérdező módszered hatását, amikor krízishelyzetben voltam. Ezt külön köszönöm neked!!!

Részemről szeretettel várlak a következő tanévben is. A gondolataim kissé kuszák, de remélem valamit fel tudsz használni belőle! Tudod, kikapcsoltam a nyárra. Nektek is jó pihenést, hasznos munkát kívánok!

P. Szilvi

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Tudjon meg többet! Az EFT egy olyan tudás, melyre minden gyermeknek szüksége van!

Az EFT egyik nagy előnye, hogy jól használható önfejlesztő és önsegítő módszerként. Lehetséges, hogy az Ön vagy a gyermeke próblémája más jellegű, mint a fent olvasottak. Esetleg minden a legnagyobb rendben a gyermek körül. Az, hogy Ön ellátogatott erre a honlapra, az nem véletlen. Ha hosszútávon gondolkodik, jó, ha ad a gyermeke kezébe egy olyan eszközt, mely segít neki a mindenapi stresszhelyzeteket kezelni. Az EFT megtanulható a gyermeke számára is. Éljen ezzel a lehetőséggel!

Részletes tájékoztató a gyermek EFT stressz, és problémakezelő tanfolyamról »

Tudjon meg többet! Gyermekével folytatott személyes foglakozás érdekli?

Tudjon meg többet! Kérjen időpontot!Jelentkezzen konzultációra, hogy választ kapjon a kérdéseire! A találkozó célja egymás kölcsönös megismerése, amelynek során feltérképezzük gyermeke problémáját. Ezáltal megismerheti a fejlesztőt és az EFT módszert. Legyünk együtt szemtanúi gyermeke változásának!

Boldog gyermek, boldog szülő
Jelentkezzen személyes konzultációra!

További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Mi a gyermekem problémája?

Család és gyermeknevelés

Válás és a gyermek 1. » Válás és a gyermek 2. »
Feldolgozta-e a válást a gyermekem? » Mit jelent a gyermekemnek a válás? » Átsegíteni gyermekem a váláson » Kamaszok és a válás »

Tanulási problémák

Diszlexia » Diszlexia és az önbizalom »Segítség a tanulási nehézségek felismerésében »
Ismerjük fel a tanulási nehézségeket! » Nem megy a tanulás » Nem tanul a gyermek »
Gyermekemnek rosszak a jegyei, mit tegyek? »
Magántanár? Hogyan válasszak magántanárt? » Büntessem vagy motiváljam? »
Hasznos mindennapi motivációs ötletek » Iskolai kudarcok » Szülő és gyermek együtt tanul » Vizsgadrukk »
Iskolai bukás, pótvizsga » Pótvizsga felkészülés » Tanulás értelme »

Viselkedési problémák

Gyermekemet bántalmazzák az iskolában» Gyermekemet nem fogadják be az iskolában »
Önértékelés teszt »Önbizalomhiányos gyermek »
A serdülő az önismeret, és az önértékelés » Önértékelési konfliktusok és a serdülőkor »
Önbecsülés hiánya » Önismereti fogalmak, az önismeret fejlődése »
Túlsúlyos a gyermekem 1. Hogyan állítható vissza egy túlsúlyos gyermek önbizalma?»
Túlsúlyos a gyermekem 2. Mi lehet gyermeke túlsúlyának az oka? »
Túlsúlyos a gyermekem 3. Mit tegyen a szülő, ha a gyermeke túlsúlyos? »
Agresszív a gyermekem »
Gyermeki agresszió megelőzése » A társai verik a gyermekem az iskolában »
Gyermekem balhézik a tanárokkal 1. » Gyermekem balhézik a tanárokkal 2. »
Gyermekem csúnyán beszél » Csúfolják a gyermekem! »
Én csak áldozat vagyok nem vállalok felelősséget! » Szorong a gyermekem »
Félelem szorongás leküzdése gyermekeknél » Gyermekkori fejfájás »
Iskolaváltás 1. Hogyan, és mikor váltsunk iskolát? »
Iskolaváltás 2. Segítsünk az iskolaváltással járó stressz leküzdésében»
Számítógép függés » Internetfüggőség » Internetfüggőség teszt »

Kisgyerekes gondok

Alvás, alvásproblémák kisgyerekeknél »Alvásproblémák kezelése kisgyermekek estében »
Kistestvér érkezik, hogyan előzzem meg a testvérféltékenységet? »Gyakran beteg a gyermekem »
Beszoktatás a bölcsődébe, óvodába »
Szobatisztaság elérése kisgyerekeknél »

Stressz problémák

Ismerje meg, a kezeletlen stressz kockázatait! » Stressz teszt gyerekeknek »
Gyermek és a stressz » Mitől stresszel a gyerek? » Stresszoldás az iskolában »
Stressz háttere. »

Tehetséges gyermek, tehetséggondozás

Tehetséges gyermek »

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Megoldási lehetőségek

Kínálat

Kínálat (Minden egy helyen röviden)»

Tanfolyamok Gyerekeknek

Stresszkezelő gyermektanfolyam »
Stresszkezelő Tanfolyam osztályoknak » Stresszkezelő tanfolyam vidéken »
Mit oktatunk a stresszkezelő gyermek tanfolyamon? »
Lelki felkészülés a középiskolai felvételire »
Stresszkezelő tanfolyam vélemények »
Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!»

Speciális egyéni foglalkozások

Intenzív nyári foglalkozások gyerekeknek »
Skype™ konzultáció szülőknek bárhonnan, az interneten keresztül »

Az alábbi referenciák szolgáljanak segítségül az Ön számára!

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása