Túlélő Suli azoknak, akik utálják a sulit!

Tanulás tanfolyam másképp, avagy ami az életben nélkülözhetetlen, és a suliban biztosan nem kap meg a gyermeke

Túlélő Suli azoknak, akik utálják a sulit! Ami az életben nélkülözhetetlen, és a suliban biztosan nem kap meg a gyermekeAzoknál a gyerekeknél, ahol a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki segítségre van szükségük.

Ez mostantól csoportos formában is elérhető mert létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

 • Ugye Ön is szeretné, ha gyermeke képes lenne a változásra? Egyszer csak megtáltosodna, és megszeretné a tanulást?

  Varázsütésre, egyik napról a másikra. Vagy ez nem lehetséges?

  Hiszen annyi mindent megpróbált már, és mégsem segített semmi?

Hazajön a gyerek, ledobja a táskáját, leül a gép elé, és nem lehet őt estig kirobbantani.

Már meg sem kérdezi, mi volt a suliban, hiszen a választ kívülről tudja: „Semmi!”

Kéri, hogy tanuljon már végre. Reakció: nulla. Ismét kér, egy kicsit emeltebb hangnemben. Semmi.

Közben tudja, hogy a gyermeke szénája nem áll valami jól. Okos, de messze a képességei alatt teljesít.

Következik a második felvonás: könyörgés, és fenyegetés, fenyegetés, és könyörgés. Meddig lehet ezt bírni? Ön meddig bírja?

Következik a második felvonás: könyörgés, és fenyegetés, fenyegetés, és könyörgés. Cserébe lapos ígéretek, vagy üres tekintet a válasz.

És végül a szokásos: veszekedés, aztán megint veszekedés. Jó esetben ideig-óráig működik, de másnap kezdődik minden elölről.

A gyerek elmegy, megírja a dolgozatot. Elmondása szerint persze a tanár szemét volt, és direkt ki akart vele tolni, pedig ő rendesen (?) tanult. Az érdemjegy: 1-es. „Na, tessék, ezért tanuljak? Ennek így semmi értelme!”

Meddig lehet ezt bírni? Ön meddig bírja?

Akar ezen változtatni?

 • Vagy reménykedik benne, hogy a helyzet majd magától megoldódik? Kamaszkorára majd teljesen rendben lesz a gyermeke?

  Ha mégis úgy gondolja, hogy szeretné megoldani ezt a helyzetet, részben, mert jó érzés lenne látni, hogy a gyerek végre egyenesbe jön, részben pedig igazán jó lenne végre egy kis nyugalom, és lazítás Önnek is, akkor itt a helye.

Ha az Ön gyermeke is olyan, aki:

 • az átlagnál sokkal okosabb, de nincs kellő önbizalma, érzékeny a világ dolgaira, és túlfejlett kritikai érzékkel rendelkezik,

 • Ha gyűlt már meg gyermeke baja a tanulással, a tanárokkal, az értelmetlennek tűnő követelményekkel,

 • Ha mondták már neki, hogy: szemtelen, figyelmetlen, lusta vagy,

 • Miközben az esze vág, mint a borotva,

Ha az Ön gyermeke is olyan, aki:az átlagnál sokkal okosabb, de nincs kellő önbizalma, érzékeny a világ dolgaira, és túlfejlett kritikai érzékkel rendelkezik, Ha gyűlt már meg gyermeke baja a tanulással, a tanárokkal, az értelmetlennek tűnő követelményekkel, Ha mondták már neki, hogy: szemtelen, figyelmetlen, lusta vagy, Miközben az esze vág, mint a borotva, akkor kifejezetten Önnek, és a gyermekének szól ez a lehetőség.

akkor kifejezetten Önnek, és a gyermekének szól ez a lehetőség.

Ha már Ön is érzi, hogy:

 • Gyermeke ezt a problémát nem fogja kinőni,

 • Nem valószínű, hogy egyedül meg tudja majd oldani,

 • Az oktatás, az iskola, kevés kivételtől eltekintve, nem az életre készíti fel a gyermekét, vagy nem úgy, ahogy azt Ön szeretné,

 • A gyermekénél nem működnek a hagyományos tanulási módszerek, hiszen még az sem egyszerű, hogy egy házi feladatot „önszántából” megcsináljon,

akkor olvasson tovább, miről szól a Túlélő Suli.

 • Ezzel a lehetőséggel azoknak a gyerekeknek (és szüleiknek) szeretnék segítséget nyújtani, akiknek megvan a kellő képességük a tanuláshoz, valahol útközben mégis elvesztették a lelkesedésüket.

  És azoknak, akik valamilyen ok miatt nem hajlandóak rávenni magukat a tanulásra.

 • Ugye Ön sem akarja, hogy egy napon arra ébredjen, hogy elmérgesedett a viszonya gyermekével, mindennaposak a veszekedések, és valójában tehetetlen?

  Álljon meg egy kicsit, és mérlegeljen!

  Két választása is van:

  1. Marad a jelenlegi állapot, és cserébe heti, napi rendszerességgel jönnek a veszekedések, az álmatlan éjszakák, és a lelkiismeret furdalás, hogy mit rontott el a gyermeke nevelésével kapcsolatban. Ő meg közben sorban hozza haza a rossz jegyeket.

  Jönnek az egyesek, a bukás, pótvizsga, iskolaváltás. De nem mindenkinek van pénze arra, hogy a magániskolák költségeit ki tudja fizetni, hogy legalább leérettségizzen a gyerek.

  Ugye Ön sem akarja, hogy egy napon arra ébredjen, hogy elmérgesedett a viszonya gyermekével, mindennaposak a veszekedések, és valójában tehetetlen? Álljon meg egy kicsit, és mérlegeljen!

  VAGY

  2. Változtat a jelenlegi állapoton. Bízik abban, hogy megtalálja, hogyan vegye rá gyermekét a tanulásra.

  Bizonyára eleget hallotta már tőle, hogy „Hülye vagyok!”, „Ezt nem lehet megtanulni!” „Ennek semmi értelme!”

  Belegondolt már abba, mennyivel könnyebb lenne mindannyiuk élete, ha megszűnnének ezek a mondatok, és végre lelkesen állna a tanuláshoz?

  Ha kiheverné az iskolai kudarcokat, és többé nem a félelmek mozgatnák?

  Ha gyermeke egyszer s mindenkorra túl lenne, és el tudná engedni azokat a hiedelmeket, amelyek a fenti mondatokat mondatják vele újra és újra?

  Sokkal könnyebb, nyugodtabb, és magabiztosabb lenne az életük, nem?

Hogyan segíthet Önnek és gyermekének a Túlélő Suli?

 • Ma már nemzeti sport az iskolákban, hogy „tanulni ciki”.

  A Túlélő Suli eddigi, hat éves tapasztalatomnak, és eredményeimnek birtokában született meg.

Az volt a célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki.

 • A 10 hetes Túlélő Suli során a gyerekeknek:

Ezért ez a Túlélő Suli nem csak a tanulásról szól, hanem: arra KÉSZÍT FEL, hogy bármilyen akadály LEKÜZDHETŐ az életben!
 • Megerősödik a hitük önmagukban,

 • Magabiztosabbá válnak a tanulás terén,

 • El tudják engedni az eddigi kudarcaikat,

 • Megtanulják, hogyan változtathatnak eddigi hozzáállásukon, viselkedésükön.

Ezért ez a Túlélő Suli nem csak a tanulásról szól, hanem: arra KÉSZÍT FEL, hogy bármilyen akadály LEKÜZDHETŐ az életben!

 • A tanfolyamra azok az általános iskola felső tagozatos gyerekek, középiskolások jelentkezhetnek, akik szeretnének valamit kezdeni az életükkel, de közben folyton szemben találják magukat az iskola, tanulás, elvárások okozta nehézségekkel, kudarcokkal.

 • Mennyi időt vesz igénybe?

  A tanfolyam kényelmesen beilleszthető a mindennapi teendők közé. Péntekenként 16-18 óráig tart, összesen 10 alkalommal. Minden alkalommal 2 órát tart a foglalkozás.

 • Hogy épül fel a Túlélő Suli?

  A Túlélő Suli 85%-a speciális gyakorlatokra épül. Ezek segítségével a résztvevők jobban megismerik saját magukat, és képesek lesznek a tanulással, iskolával kapcsolatos kudarcaik feldolgozására.

  Olyan játékos feladatokkal, rövid videó bejátszásokkal, gyógyító történetekkel ismerkedünk meg, melyek segítségével rengeteg AHA élményt (saját tapasztalaton keresztül történő tanulságot) szerezhetnek a gyerekek. Így a tanultakat mélyebb szinten építhetik be, és később sokféleképpen hasznosíthatják majd az életükben.

  Előkerülnek a tanulással kapcsolatos hiedelmeik, félelmeik, amelyekre közösen keresünk megoldást, miközben megtanulják, hogyan alakítsák át a negatív érzelmeiket, hiedelmeiket pozitívvá, és hogyan erősítsék az önbizalmukat bármilyen helyzetben, amikor elvesztenék.

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

Nézzük meg miből áll a Túlélő Suli tanulás tanfolyam!

Téningek számaMit csinálunk ezen a napon?
1. tréningnap

A csoport megismerkedése, és felmérése, melynek során kiderül, hogyan állnak a résztvevők a tanuláshoz, és melyek a legsúlyosabb gondok.

2. tréningnap

A csapat megtanulja, hogyan kezelje a stresszt, és mindenki számára kiderül, hogy ők maguk nagyszerűek, és mindenkinek lehetősége van a változásra. Emellett megtanulunk relaxálni is.

3. tréningnap

A pozitív erőforrások beépítésével kezdünk, majd földerítjük a saját hiedelmeinket, és megismerjük a megbocsátás erejét is.

4. tréningnap

Az egyik legfontosabb nap, mert tovább mélyítjük az ismereteinket a saját hiedelmeinkről, és képesek leszünk változtatni a negatív hiedelmeinken is. Emellett még a változástól való félelmeinken is dolgoznunk.

5. tréningnap

Azokkal a fontos szereplőkkel foglalkoznunk, akik valamilyen szempontból hátráltattak minket a tanulásban. Majd oldjuk a sérelmeket.

6. tréningnap

Egy hasznos játékon keresztül megtudjuk, hogy mennyire fontos, hogy úgy éljük az életünket, hogy annak minden pillanatában merjünk felelősséget vállalni magunkért. Majd megalkotjuk álmaink tanárát, és iskoláját. Végül felturbózzuk a tanulási képességeinket.

7. tréningnap

Szintén az egyike a legfontosabb napoknak. A lustasággal, és a koncentrációs képesség fejlesztésével dolgozunk.

8. tréningnap

A vizsgadrukk legyőzése a fő cél, emellett megtudhatjuk azt is, hogyan viselkednek, gondolkodnak a jó tanulók, és az összegyűjtött tudásanyagból elsajátítjuk a legelőnyösebb viselkedésformákat.

9. tréningnap

Álmokat, és célokat keresünk, mert ezekért érdemes tenni, akár még a tanulás eszközével is.

10. tréningnap

A záró alkalommal a bátor résztvevők megismerik a legjobban megtérülő befektetési formát, melyet minden olyan ember használ, aki valamire vitte az életében. Ez az önmagunk tudásába való befektetés. Ezt követően még két meglepetés útravalót kapnak a Túlélő Suli végzős növendékei.

 • 10 héten keresztül minden héten egyszer 2 órára találkozunk. Ezalatt az idő alatt bizonyos gyakorlatok akár szokásokként is rögzülhetnek. És amellett, hogy minden foglalkozáson ejtünk szót róluk, foglalkozunk, velük, még otthoni felhasználásra is megkapják a találkozóink között, és a Túlélő Suli befejezését követően is.

  Ezek a feladatok nem igényelnek nagy erőfeszítést tőlük, de folyamatosan a pozitív változások irányába terelik őket.

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

 • Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Az elmúlt hat évben gyerekek lelki problémáinak feloldásával foglalkozom.

  Ez alatt az idő alatt több mint 350 gyerekkel, és a szüleivel találkoztam több mint 2000 egyéni, vagy csoportos tréningóra keretében. Sok esetben tudtam segítséget nyújtani nekik, hogy újra magukra találjanak, egyéni foglalkozásokon, iskolákban, osztályközösségekben is.

 • Értem, de van még néhány kérdésem a tanulás tanfolyammal kapcsolatban

  Mi van, ha a gyermekem még annyira sem motivált, hogy részt vegyen a Túlélő Sulin? „Nem képzeled, hogy a többiek előtt fogok bohóckodni?”

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Egy biztos, a cél közös: „Elég volt abból, ami most történik vele! Kellően okos ahhoz, hogy ki akarjon lépni ebből a helyzetből. Ha ehhez kap egy kis segítséget, elfogadhatja!”

  Ha ezt megérti, akkor jönni fog a gyermeke, mert tudhatja, hogy itt megértik az ő problémáját, és segítenek neki megoldani.

  Mi van, ha beíratom a Túlélő Sulira, és nem nyílik ki a csoportban, nem beszél a problémáiról?

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  A csoportmunka egyik lényege, hogy az egyénekből fokozatosan csapatot hozunk létre, akik ráadásul ugyanazzal a problémával küzdenek. A Túlélő Suli gyakorlatait úgy építettem fel, hogy akkor is hasznos lesz a gyermeke számára, ha nem fog tudni túlzottan megnyílni. Nem elvárás, hogy bármelyik gyerek túlságosan kiadja magát!

  Mi van, ha tanácsokból már van elég, a gyermekemnél ezek nem működnek.

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Itt a gyerek nem tanácsokat kap, mert abból valóban van elég. A gyakorlatok és az ezek alapján nyert tapasztalatok fogják meghozni benne a pozitív változást.

  Mi van, ha úgy érzem, az én gyerekem még nem tart itt, csak elindult lefelé a lejtőn?

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Jó, ha tudja, hogy a motiváció elvesztése már sokkal korábban elkezdődött. Ha a gyermeke elindult a lejtőn, az azt jelenti, hogy MOST ebben a pillanatban is csúszik! Minél hamarabb lép, annál biztosabb a siker.

  Mi van, ha nem érjük el a várt eredményt, és csak fölöslegesen költöttem a pénzt?

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Az eddigi egyéni és csoportos foglalkozások esetében körülbelül 1-2 % volt, aki nem fogadta el a felajánlott segítséget. Ez 350 gyermek átlagában mindössze 3-4 fő volt.

  Az eredmények tekintetében a gyerekek 80 %-ánál sikerült a problémákat a megoldás útjára terelni, és a maradék 20 % esetében is pozitív változások történtek az egyéni, és csoportos foglalkozások hatására.

 • Az Ön gyermekének is használni fog?

  Miért érdemes gyermekének a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra eljönni?

  Igen, használni fog.

  Számtalan esetben tették már föl ezt a kérdést nekem telefonon, e-mailen, vagy szóban.

  A Túlélő Suli azért tud hatékony változásokat eredményezni, mert a itt az iskolával, és a tanulással kapcsolatban kialakult stresszt, és feszültséget oldjuk szép fokozatosan, amelynek eredményeként a feszültségszintjük lassan, szinte észrevétlenül oldódni, csökkenni fog. Mikor ez a feszültségszint kellően alacsonnyá válik a csoport tagjainál, akkor elkezdjük felépíteni a tanulással kapcsolatos pozitív érzelmeket, és hiedelmeket.

 • Vannak más megoldási lehetőségek is?

  Vannak.

  Például magántanárral együtt tanul a gyerek, készül a felelésekre, dolgozatokra. Ez hasznos, mert a szülő nem lehet egyben tanára is a gyermekének. Talán arra is képes, hogy a gyermekét jobban motiválja egy magántanár, mint az iskolai. De mi van akkor, ha a gyermeke még így sem hozza a várt eredményeket?

  Tanulhat tanulási technikákat, vagy speciális tantárgyi ismereteket is. Ezek szintén hasznosak, ha a gyermeknek van motivációja tanulni.

  De mi van akkor, ha a gyermek a kudarcok, félelmek, és az önbizalomhiány hatására már nem is akar tanulni?

  Ez sokkal rázósabb kérdés.

  Ezeknek a kudarcoknak az oldására jött létre ez a Túlélő Suli. A gyerekek már ott, a foglalkozások közben oldódhatnak a negatív emlékeik, élményeik hatása alól, amelynek garantált pozitív hatása lesz a jövőben.

Itt nem tárgyi, lexikális tudást szereznek, hanem megtanulják, hogyan kezelhetik, és oldhatják fel a feszültségeket, és a stresszt az életükben. És ez kihat a teljesítményükre éppúgy, mint a hangulatukra, az élethez való általános hozzáállásukra.

Problémaorientált gondolkodásból a foglalkozások alatt átválthatnak a megoldás-orientált gondolkodásmódra. Ez pedig összehasonlíthatatlanul nagyobb ajándék, mintha annak a tárgynak a lexikális tudásanyagát kapnák meg, amelyből éppen bukásra állnak.

 • Mit kap még a gyermeke a Túlélő Sulin megszerzett tudáson kívül?

Mit kap még a gyermeke a Túlélő Sulin megszerzett tudáson kívül?
 • Egy otthon végezhető gyakorlatsort, melynek segítségével a tanulással kapcsolatos különböző nehézségeivel önállóan is fog tudni foglalkozni a gyermeke. A tanfolyam ideje alatt éppúgy, mint a későbbiekben bármikor.

 • Egy lámpaláz stop gyakorlatot melynek segítségével a dolgozatok, és felelések előtti vizsgadrukkot fogja tudni hatékonyan kezelni.

 • Egy koncentráció fejlesztő gyakorlatot, mely segíteni fog, ha feledékeny a gyermeke.

 • Egy relaxációs hanganyagot, mely segít az iskolai fáradalmak kipihenésében.

 • Miért érdemes minél előbb jelentkezni a Túlélő Suli tanulás tanfolyamra?

 • Mert annál hamarabb megtapasztalhatja a pozitív változást a gyermekén.

 • Mert a Túlélő Suli 10 fővel indul, ha betelnek a helyek, akkor legközelebb csak 10 hét múlva van lehetősége arra, hogy újra jelentkezzenek.

 • Mert a Túlélő Suli maximális létszáma 15 fő, mivel ez a suli csak azoknak szól, ahol legalább a szülők komolyan gondolják a változást.

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

 • Hogyan tudok jelentkezni a Túlélő Sulira?

  Az alábbi táblázatban megtalálja a tanulás tanfolyam szervezési tudnivalóit:

 • A jelentkezési lap kitöltésével az ön gyermekét regisztráljuk a feliratkozottak között. Jelentkezését követően válaszértesítést kap, melyben megismerheti a tanfolyam szervezési tudnivalóit is.

  Mit jelent az, hogy 10 fő esetén indul a tanfolyam?

  A tanfolyam abban a pillanatban indul, ahogy összeáll a 10-es csapatunk. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyamra folyamatosan lehet regisztrálni, és amint betelik a létszám, minden jelentkező értesítést kap, majd közösen megbeszéljük a kezdő időpontot.

  Jelentkezzen most gyermekével!

Túlélő Suli Hogy valóban TÚL ÉLD a sulit!
Jelentkezzen az Túlélő Sulira most!

További információ:
Takács Péter (06-30-343 8817)
info@boldog-gyermek.hu »

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

Jelentkezése kockázatmentes!

 • A jelentkezését követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden olyan kérdésre választ kapjon, ami esetleg még felmerült Önben.

 • Mennyibe kerül a Túlélő Suli?

  A 20 tréningóra, a kiadott háttéranyagok, és házi feladatok díja összesen 43 500 Ft.

  Ez az összeg harmada az egyéni foglalkozások 20 órás díjának.

  Ez azt jelenti, hogy a gyermeke alkalmanként 120 perces foglalkozásokat kap, 4350 Ft-ért, azaz 2175 Ft óradíjas áron. Mennyit fizetne egy magántanárnak, aki megszeretteti gyermekével az utált tantárgyat, és a fejébe tölti az éppen aktuális lexikális tudásanyagot?

  Nem éri meg ugyanezért az összegért, hogy gyermeke olyan módszertant kapjon kézhez, amelyet később mindig képes lesz alkalmazni, amikor csak stressz helyzetbe kerül?

  Mennyit veszíthet, ha minden marad a régiben? Nem biztos, hogy számokban meg fogja tudni ezt mondani. De az biztos, hogy még évekre nélkülözheti a nyugalmat, veszekedés mentes estéket, éjszakákat az életéből. Számíthat további hosszas beszélgetésekre a pedagógusokkal, és a titokban félve feltett kérdésre: „Mi lesz így ebből a gyerekből?”

  És mit veszíthet a gyermeke, ha minden marad a régiben? Veszthet azon, hogy valaha is meg fog-e könnyebbülni az iskola, és a tanulás okozta kellemetlen élményeitől. Veszthet azon, hogy hogyan fog felnőttként boldogulni, és megoldás-orientáltan gondolkodni. Veszthet a lelkesedéséből. Viszont begyűjthet még egy csomó újabb rossz jegyet, bukást, tanári ellenszenvet. Egyszóval újabb halmozódó rossz élményekkel lesz „gazdagabb”.

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

És mit nyerhet, ha részt vesz a Túlélő Sulin?

És mit nyerhet, ha részt vesz a Túlélő Sulin?
 • A gyermeke ráeszmél, hogy a jelen állapot nem fenntartható.

 • Tesz azért, hogy változtasson az életén, és ezért felelősséget vállal.

 • Javul az Önökkel, a tanárokkal, és a társaival való viszonya.

 • Nem stresszel az iskolában, és elkezd végre tanulni.

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

Mi a gyermekem problémája?

Tanfolyamok Gyerekeknek

Stresszkezelő gyermektanfolyam » Tanulás Tanfolyam (Túlélő Suli) »
Nyerő Leszek a Suliban Program » Sulikezdő Program leendő elsősöknek »

Család és gyermeknevelés

Válás és a gyermek 1. » Válás és a gyermek 2. »
Feldolgozta-e a válást a gyermekem? » Mit jelent a gyermekemnek a válás? » Átsegíteni gyermekem a váláson » Kamaszok és a válás »

Tanulási problémák

Diszlexia » Diszlexia és az önbizalom »Segítség a tanulási nehézségek felismerésében »
Ismerjük fel a tanulási nehézségeket! » Nem megy a tanulás » Nem tanul a gyermek »
Gyermekemnek rosszak a jegyei, mit tegyek? »
Magántanár? Hogyan válasszak magántanárt? » Büntessem vagy motiváljam? »
Hasznos mindennapi motivációs ötletek » Iskolai kudarcok » Szülő és gyermek együtt tanul » Vizsgadrukk »
Iskolai bukás, pótvizsga » Pótvizsga felkészülés » Tanulás értelme »

Viselkedési problémák

Önértékelés teszt »Önbizalomhiányos gyermek »
A serdülő az önismeret, és az önértékelés » Önértékelési konfliktusok és a serdülőkor »
Önbecsülés hiánya » Önismereti fogalmak, az önismeret fejlődése »
Túlsúlyos a gyermekem 1. Hogyan állítható vissza egy túlsúlyos gyermek önbizalma?»
Túlsúlyos a gyermekem 2. Mi lehet gyermeke túlsúlyának az oka? »
Túlsúlyos a gyermekem 3. Mit tegyen a szülő, ha a gyermeke túlsúlyos? »
Agresszív a gyermekem »
Gyermeki agresszió megelőzése » A társai verik a gyermekem az iskolában »
Gyermekem balhézik a tanárokkal 1. » Gyermekem balhézik a tanárokkal 2. »
Gyermekem csúnyán beszél » Csúfolják a gyermekem! »
Én csak áldozat vagyok nem vállalok felelősséget! » Szorong a gyermekem »
Félelem szorongás leküzdése gyermekeknél » Gyermekkori fejfájás »
Iskolaváltás 1. Hogyan, és mikor váltsunk iskolát? »
Iskolaváltás 2. Segítsünk az iskolaváltással járó stressz leküzdésében»
Számítógép függés » Internetfüggőség » Internetfüggőség teszt »

Stressz problémák

Ismerje meg, a kezeletlen stressz kockázatait! » Stresszkezelő tanfolyam vidéken »
Mit oktatunk a stresszkezelő gyermek tanfolyamon? »
Stressz teszt gyerekeknek »
Gyermek és a stressz » Mitől stresszel a gyerek? » Stresszoldás az iskolában »
Stressz háttere. »

Tehetséges gyermek, tehetséggondozás

Tehetséges gyermek »

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

Megoldási lehetőségek

Kínálat

Kínálat (Minden egy helyen röviden)»

Tanfolyamok Gyerekeknek

Stresszkezelő gyermektanfolyam »
Stresszkezelő Tanfolyam osztályoknak » Stresszkezelő tanfolyam vidéken »
Mit oktatunk a stresszkezelő gyermek tanfolyamon? »
Lelki felkészülés a középiskolai felvételire »
Stresszkezelő tanfolyam vélemények »
Szabaduljon meg gyermeke az iskolai beilleszkedés nehézségeitől!»

Speciális egyéni foglalkozások

Intenzív nyári foglalkozások gyerekeknek »
Skype™ konzultáció szülőknek bárhonnan, az interneten keresztül »

Célom, hogy csoportosan segíteni tudjak azoknak a gyerekeknek akiknél a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki. Ezért létrejött a Túlélő Suli, azoknak, akik utálják a sulit.

Egy háromrészes hírlevél sorozat indul, melynek során hasznos felvételi tanácsokat kaphatnak a felvételiző gyerekek. Elsőként a felvételire való jelentkezés, iskolaválasztás taktikai kérdéseit vesszük sorra.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Elsőkézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása
Tanfolyam referenciák

Tudja meg, hogy mit mondanak mások a

Stresszkezelő gyermek­tanfolyamról!Stresszkezelő gyermektanfolyam

Szülői vélemények

Önkéntesen, kényszer nélkül nyíltak meg. Sze­rin­tem nagyban növeli az önbi­zalmat. Egyszerű, és könnyen elsa­játít­ható módszer, és hely­zetek keze­lésében, érzések keze­lésében segít, és na­gyon pozitív.

Bolyki Ferenc

Eger

Stresszkezelő gyermektanfolyam referencia

Bár az izgulós gye­rekek először nagyon zárkó­zottnak tűntek­, de ahogy rájöttek, hogy róluk van szó egyre nyitot­tabbak let­tek, és szí­vesen vé­gezték a gyakor­latot. Igazából nem csak a gyere­keknek lenne fontos, hanem minden embernek. Minden­ki­nek fontos, hogy tud­ja kezelni az érzéseit és saját magát. Nagyon érdekes­nek talál­tam, szim­patikus volt az egész előadásmód.

Kabináné Hornyák Petra

Budapest

Stresszkezelő gyermektanfolyam referencia

Szerintem nagyon jó, ha alkalmazni fogják, akkor nem görcsös fel­nőttek lesznek. Biz­tosan kiegyen­súlyo­zot­tab­bak lesznek, mint egy átlagos gyerek. Gyerekeknek - felnőt­teknek egy­aránt fontos lenne szerintem, hogy SOS valamit elő tudjon venni a zsebéből, ami lecsil­lapítja, megnyug­tatja vagy erőt ad neki. Nekem tetszett! Az előadás­mód, a „tananyag”, az egész közeg!

Németh Csilla

Párkány (Szlovákia)

Stresszkezelő gyermektanfolyam referencia

Tanulságos, abszolút beépít­he­tő az éle­tük­be! Azonnal meg­ta­pasz­tal­ják a haté­konyságát. A gyer­ekek nyelve­ze­tét, sa­ját szintjüknek megfe­lelően taní­totta. Na­gyon tetszett a sok gyakorlat, és a ru­gal­masság. Köszönöm, Gratulálok!

Mészáros Krisztina

Budapest

Stresszkezelő gyermektanfolyam referencia

Jókedélyű, vidám, ol­dott hangulat alakult ki. Az élet nehéz helyze­teiben azért hasz­nos, mert sikerrel kezeli majd a stresszt, sőt el is kerülheti majd. Köszönjük a lehetőséget, nagyon élveztük, minden­kép­pen használjuk majd.

Bíró Virág

Budapest

Stresszkezelő gyermektanfolyam referencia

Kisebb csoda történt egyéb­ként, képes volt ellenállni úgy a nő­vé­re pisz­ká­ló­dá­sai­nak, hogy nem lett közben sem ideges, sem dühös, nem ugrott, nem ütött vissza. Erre eddig képtelen volt. A másik kisebb csoda, hogy ma reggel haj­landó volt elol­vasni 3-szor a feladott olvas­mányt, nem pe­dig csak egy­szer, nagy könyörgések árán…
Tudom, kis válto­zások ezek, de én már en­nek is nagyon ö­rü­lök, és remélem, hogy tartósak lesznek…
Dolgozni fogunk rajta itthon is, lelkes, és bár úgy tűnt, nem figyel, meglepően sok min­den­re emlékszik a tanfo­lyamból… :-)

Kinga

Naszály