Válás előtt állok, szeretnék jól dönteni!

Segítünk, hogy megtalálja a legjobb megoldást!

Válás előtt állok, szeretnék jól dönteni! Azt mondod válás? Azt mondom EFT!Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű.

Váljak vagy ne váljak? »

Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

Ebben fog segíteni az alábbi cikk.

Azt mondod válás? Azt mondom EFT!

 • Jó döntéseket csak nyugalomban lehet meghozni

  De nem azért válok, mert nyugodt vagyok, és jól érzem magam!

  Viszont törekedni akarok, hogy a legkevésbé se viselje meg a családomat, és engem a válás!

  Külső segítség nélkül is meg tudom oldani! Különben is ez egy családi ügy, ebbe ne üsse bele senki az orrát!

  Sokan így gondolják, viszont jó tudni, hogy itt nem tanácsadásról vagy „beszéljük meg a dolgokat -ról” van szó, hanem egy olyan technikával fog hamarosan megismerkedni, melynek segítségével a titkok, kellemetlen részletek feltárása nélkül tudjuk elengedni a feszültségeinket, a stresszt.

 • A rossz döntések következményeit nem lehet megjósolni

  A döntéseink következményei kiszámíthatatlanok, teljes biztonsággal nem lehet jó döntést hozni. De az is bizonyos, hogy a jó döntéseket akkor tudjuk meghozni, ha érzelmileg (nem tudatilag!) a megoldásra fókuszálunk a problémák helyett.

  Nem a problémák mennyisége számít, hanem az, ahogy megéljük, ahogy reagálunk a problémákra.

  Amint a problémák túl nagy helyet kapnak az életünkben egyre rosszabb döntéseket hozunk.

  Mert igazából nem a problémák, okozzák a bajt, hanem a problémák miatt felkorbácsolt érzelmek.

  Ha tehát az érzelmeinket tudnánk kezelni, akkor rengeteg energia szabadulna fel bennünk, melyet a megoldásra tudnánk fordítani.

 • A válás előtti állapot egy folyamatos vívódás

  A válás előtti állapot egy folyamatos vívódás - Azt mondod válás? Azt mondom EFT!

  És ebben a helyzetben, látszólag nincs jó döntés!

  Vizsgáljuk meg a válás előtti állapotot más módon!

  Akármikor az életem során felmerül bennem a válás gondolata, ebben benne van a változás, a változtatás szándéka. És a kérdés, hogy jobb lesz-e, ha elválok, vagy inkább maradjak, mert a helyzet nem fog változni.

  Nagyon fontos, tudnom, hogy vajon kellően bízom-e magamban, hogy jó döntést tudok-e hozni?

  A válás egy menekülés, vagy egy kudarc, esetleg egy jobb, stabilabb, mindenki számára jobb érzelmi állapot megteremtésének az első lépése lenne?

  A jó döntéshez tehát nem csak nyugalomra van szükség, hanem kellő önbizalomra is!

 • Segítünk abban, hogy meg tudja hozni a legjobb döntést!

  A legjobb döntés nem feltétlenül csak két utas (válok, vagy maradok). Lehet, hogy olyan lehetőségei is vannak, melyekkel a jelenlegi helyzetében nem is számolt.

  A válás közeli állapotban lévő párok legtöbbje azt érzékeli, hogy egyre jobban beszűkülnek a lehetőségei, hogy nincs más megoldás, mint beadni a válókeresetet.

  De vegyünk egy egyszerű lehetőséget!

  Mi lenne, ha Ön olyan érzelmileg erős, és önbizalommal teli állapotban lenne, hogy azt sugározná ki magából, hogy „Többet érek, minthogy ezt tedd velem! Váloztass rajta!”

  Ez egy olyan erős kisugárzás, erő, mely miatt a párja sem tudna már a régi módon viselkedni.

  Többek között ez is elérhető az alábbi lehetőséggel!

 • Mi az EFT?

  Az EFT egy stresszt oldó módszer, melynek azonnali hatása van, káros mellékhatások nélkül. Azonnali eredményességét annak köszönheti, hogy alkalmazása során, olyan testünkön lévő akupunktúrás pontokat stimulálunk az ujjaink segítségével, mely közvetlen kapcsolatban van az agyunk stressz központjával, és nyugtatóan hat ránk. Tekinthetjük az akupunktúra tű nélküli változatának is, mert olyan pontokat stimulálunk, melyeket az akupunktúra is alkalmaz.

  De legkönnyebben az alábbi videofilmen tekinthetjük meg a működését, és ki is próbálhatjuk az EFT –t

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

 • Hogyan tudom feldolgozni a kellemetlen múltbeli, és a rám váró nehéz eseményeket az EFT segítségével?

  Az EFT különösen jól működik traumatikus élmények, kellemetlen események feldolgozásában. Az EFT alkalmazásához csupán arra van szükség, hogy Ön meg tudja pontosan fogalmazni, hogy mi a baj, melyek azok az események, melyek miatt kellemetlenül érzi magát.

  Ráadásul előre fel tudok készülni azokra az embert próbáló helyzetekre, melyek rám várnak a válás során.

  De az ehhez nem kell átélni az eseményeket, vagy nem kell elmondani a kényes részleteket! Csak az érzésekre van szükség, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni az EFT –vel!

  Az EFT során alkalmazott alapgyakorlat segítségével a válás során átélt események miatt érzett félelem, stressz, stb. fokozatosan csökken, majd megszűnik.

  Honnan fogom tudni, hogy jól működik az EFT?

  Érzelmileg, ha majd a válásra, a kellemetlen eseményekre, a párjára gondol, nem jön a feszültség, a görcs a gyomorban, a szomorúság, és a csalódás. Ehelyett újra nyugodtnak, magabiztosnak, és erősnek fogja érezni magát.

  Szeretné ezt megtapasztalni?

 • Hogyan lehet megtanulni az EFT –t?

  Az EFT oktatása csoportosan tanfolyami keretek közt történik. Az alaptanfolyam elvégzésével Ön már képes lesz az élete során megélt negatív események (így a válás gondolatát megelőző események is) feldolgozására.

  Bár az EFT tanfolyam hatékonysága kiemelkedő, a tanfolyam elvégzése mégsem tart évekig!

  De ez nem minden!

  Mert az EFT tanfolyam alatt nem csak a kellemetlen emlékek megszüntetésével foglalkozunk, hanem ennél sokkal többel!

 • Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?

Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?
 • Már a tanfolyam ideje alatt rengeteget gyakoroljuk az EFT –t :

 • Megszabadulhatunk valamilyen évek óta tartó fájdalmunktól, megértjük a fájdalmunk lelki okát.

 • Feldolgozunk 2 –(3) fájdalmas emléket, úgy hogy közben biztonságban érezzük magunkat.

 • Le akar szokni valamiről, tudja, hogy nem jó, de eddig nem volt ereje nemet mondani? Itt élesben kipróbálhatja, hogy hogyan tud segíteni az EFT a függőségek esetén.

 • Mennyibe kerül az EFT tanfolyam?

  A tanfolyam ára 39500Ft. Időigénye összesen 16 óra.

  A tanfolyam díja tartalmazza az oktatást, a munkafüzetet, és egy olyan szolgáltatást, mely miatt ki fog tűnni minden más tanfolyam közül. Hogy mi is ez?

  A tanfolyam elvégzése után (igény szerint) bekerül egy zárt közösségi oldalra, ahol a tanfolyam részvevőjeként konzultálhat a trénerekkel a saját problémája megoldásának érdekében. Emiatt Ön folyamatos segítséget kap, hogy ne csak megtanulja az EFT-t, hanem a problémáit is sikerrel oldja meg, ha elakadt valahol.

 • Kik az EFT tanfolyam trénerei?

  Az EFT tanfolyamot nálunk nem egy ember oktatja, hanem ketten, férj, és feleség. Sághy Zsuzsanna és Takács Péter több mint 7 éve ismerik, alkalmazzák magukon, és másokon az EFT –t.

  Sághy Zsuzsanna EFT trénerTakács Péter EFT tréner

  Foglalkozásukat tekintve szülő, és gyermek életmód tanácsadók, jártasak a családi, párkapcsolati, munkahelyi, kérdésekben. Segítséget tudnak adni Önnek, az anyagi, egészségügyi, lelki problémák oldásában.

  Miért jó Önnek, ha két tréner tart egy tanfolyamot?

  Mert mindketten más módon oktatnak, magyaráznak, vezetik a gyakorlatokat.

  Ötvöződik a dinamizmus, és a precizitás, az elmélet, és a gyakorlat. Ez abból a szempontból előnyös Önnek, hogy a megértés, a feladatok elsajátítása sokkal könnyebb. A speciálisan Önt érintő kérdésekkel rögtön két szakértőhöz fordulhat.

 • Mire leszek képes, ha elvégzem az EFT tanfolyamot?

 • Kezelni tudja a saját, és mások fizikai fájdalmaikat,

 • Képes lesz arra, hogy fel tudja dolgozni a múltban történt fájdalmas emlékeket,

 • Megérti az összefüggést a különböző függőségek, és az érzelmek között,

 • Meg tudja szüntetni a saját fóbiás félelmeiket (pl. csúszómászók, magasság, lift, stb.)

 • Érti, és hatékonyan kezeli a teste, és a saját lelki állapotának összefüggéseit.

 • Kapok-e segítséget, ha elvégzem az EFT tanfolyamot a válás körüli traumák feldolgozásában?

  A fájdalmas emlékek feldolgozására hatékony módszer az EFT. A gyakorló EFT –s (EFT tanfolyamot végzett) találkozhat olyan kérdésekkel, amelyek akadályozhatják az saját problémáim kezelését. Ekkor lép életbe az, hogy bármikor segítséget kérhet a trénerektől, ha egyedül nem képes legyőzni az Ön előtt álló akadályt. Egy ilyen konzultáció révén az EFT gyakorló egyre mélyebb tudásra, tapasztalatra tesz szert.

 • Tanulja meg Ön is az EFT –t, hogy segíteni tudjon magán, és szerettein!

  Itt jelentkezhet a következő EFT tanfolyamra:

 • Fontos tudnivalók az EFT tanfolyamról

  A tanfolyam szervezése a Human Tréning KFT-vel szoros együttműködésben zajlik. A Human Training KFT látja el Magyarországon az EFT tanfolyamok szervezését, irányítását, biztosítja a tananyagot, és felel az oktatás minőségéért magyar és nemzetközi szinten egyaránt.

  A Human Tréning KFT trénerei - köztük Sághy Zsuzsanna, és Takács Péter is több éves tapasztalattal, személyes gyakorlattal rendelkeznek.

  Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön olyan tudást, és magas színvonalú oktatást kapjon a pénzéért, amit vár.

  Kérem, hogy a szöveg alatti „Jelentkezem a Tanfolyamra” képre klikkelve jelentkezzen be a tanfolyamra!

  Itt átkerül a tanfolyam jelentkezők nyilvántartását végző Human Training oldalra ahol töltse ki a jelentkezési lapot, majd kattintson „Jelentkezem” gombra! Néhány perc múlva megkapja a jelentkezés visszaigazolását, és a befizetés részleteit.

  A tanfolyam befizetése banki átutalással történik, előzetes díjbekérő számla alapján. A befizetés megérkezését követően Ön igazolást kap a befizetés megérkezéséről.

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

További kérdések az EFT tanfolyamot illetően

 • Mire jogosít fel az EFT tanfolyam elvégzése?

  Az EFT tanfolyam elvégzéséről egy részvételt igazoló oklevelet kap. Ez nem jogosít önálló munkavégzésre. De képes lesz saját magán, és a szerettein segíteni, és ez óriási kincs!

 • Orvosi kezelés alatt állok, az EFT alkalmazása során kérhetik-e tőlem, hogy ne szedjem az orvos által előírt gyógyszereimet?

  Nem. Az EFT nem gyógyító módszer, hanem abban segít, hogy jobban megértsük a betegségeink lelki okait, oldja a stresszt, a feszültséget, ezáltal remélhetőleg pozitívan segíti az orvosa munkáját. Senki nem kérheti Öntől a gyógyszerszedés abbahagyását.

 • Milyen garanciát kapok arra, hogy nekem is biztosan működik az EFT a tanfolyam során?

  Az EFT tanfolyam az alapoktól halad, és fokozatosan segít elmélyülni a stresszoldás gyakorlatában. Az alapok eddigi személyes tapasztalatok, és az EFT –t alkalmazó kollégák tapasztalatai szerint mindenkinél működtek, pozitív változást eredményeztek.

 • Mennyire leszek eredményes a saját problémáimat illetően az EFT tanfolyam után?

  A tapasztalatok alapján 50-70%-os eredményességről tudok beszámolni. Ebbe bele kell érteni a legkomolyabb problémák oldását is.

 • Én is részt akarok venni az EFT tanfolyamon!

  A következő EFT tanfolyam részleteit itt láthatja:

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

Miben segít az EFT?

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

Emotional Freedom Techniques (Érzelmi Felszabadítás Technika) » Mi az EFT? »

Az EFT eredményei a tanulási problémák esetében »

EFT a gyakorlatban » EFT gyerekeknek »EFT Szótár »

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az Ön számára is megoldás

Válás előtt » Válóper szülőként » Válás feldolgozása »

Fóbia kezelése » Fogyatékos gyermek nevelése » Gyermekem krónikus beteg »

EFT megoldási lehetőségek

Azt már tudjuk, hogy a válás ez egyik legstresszesebb élethelyzet. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a válást megelőző döntéshozatal sem egyszerű. Szükség lenne nyugodt, és magabiztos állapotra, mert csak ilyen esetben tudunk olyan döntést hozni, melyet nem bánunk meg a későbbiek során.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Első kézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Génjeink csodája

Génjeink csodája

Új amerikai best seller meg­rendel­hető!

Lepje meg magát! »

Boldog gyermek
EFT Tanfolyam referenciák

Tanfolyamainkkal mások is elégedettek! Stresszkezelő gyermektanfolyam

Vélemények

Kedves Péter!

Köszönet és hála a­zért, hogy i­lyen kö­vet­he­tően, lel­ke­sen, meg­győ­zően ad­tad át a tu­dá­so­dat. Az EFT 1 vé­gé­re mind­nyá­junk­ban meg­erő­sö­dött, hogy na­gyon hasz­nos ez az „egy­sze­rű ko­pog­ta­tás”. Gya­ko­rol­ni fog­juk to­vább­ra is szor­gal­ma­san. Sze­ret­nénk, ha mi­nél töb­ben meg­is­mer­nék, és se­gí­te­né­nek ön­ma­gu­kon. Kö­szö­net­tel:

Popovics Tiborné Márti

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Kedves Péter!

Nagyon örülök, hogy le­he­tő­sé­gem volt meg­hall­gat­ni, és gya­ko­rol­ni ezt a mód­szert, ami­ről tu­laj­don­kép­pen itt hal­lot­tam e­lő­ször. Sok in­for­má­ci­ót kap­tam, a­mit gya­ko­rol­ni, hasz­nosí­ta­ni fo­gok. Kö­szö­nöm a le­he­tő­sé­get és ne­ked az e­lő­adá­so­dat. To­váb­bi jó mun­kát kí­vá­nok.

Ibolya

Budapest

EFT tanfolyam referencia

Nagyon hasz­nos volt a tan­fo­lyam, sok új is­me­re­tet kap­tam ma­gam­ról, és má­sok­ról egya­ránt. Le­het, hogy itt még nem min­den­ben kö­vet­ke­zett be szá­mom­ra a „meg­vi­lá­go­so­dás”, de sok új kér­dés me­rült fel ben­nem, a­mi­vel ér­de­mes lesz dol­goz­nom, ko­pog­tat­nom. Én más­hol már ki­pró­bál­tam az EFT-t, ez most ki­csit más volt, hoz­zá­tett az ed­di­giek­hez, ami jó. Ná­lam a ha­tás nem rög­tön je­lent­ke­zik, ha­nem csak na­pok mú­lva, vagy csak ak­kor le­szek ké­pes meg­fo­gal­maz­ni. Ez egy na­gyon jó mód­szer, en­gem már na­gyon ke­mény fi­zi­kai és lel­ki be­teg­ség­ből is ki­hú­zott. Kö­szö­nöm Pé­ter!

Angéla

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Az In­ter­net­ről már is­mer­tem az EFT-t, de é­lő­ben sok­kal jobb. A gyó­gyu­lást csak ma­gunk­tól vár­ha­tunk, és ez egy re­me­kül al­kal­maz­ha­tó jó mód­szer, hogy vál­toz­tas­sunk a sor­sun­kon. A tan­fo­lyam na­gyon ol­dott lég­kör­ben zaj­lott. Az hogy cso­port­ban dol­goz­tunk szin­tén so­kat se­gí­tett, mert má­sok prob­lé­mái­ból is le­szűr­het­tem a ta­pasz­ta­la­to­kat. Kö­szö­nöm!

Huszti Erzsébet

Kápolnásnyék

EFT tanfolyam referencia

Miért jó az EFT? Meg­ta­nít­ja az é­vek ó­ta ér­zé­sek for­má­já­ban ben­nünk lé­vő e­ner­gia­blok­kok fel­ol­dá­sát. Meg­ta­ní­tja a ré­gi sé­rel­mek, fáj­dal­mak e­len­ge­dé­sét, e­zál­tal ké­pe­sek le­szünk meg­ú­jul­ni mind ma­gunk, mind csa­lá­dunk szá­má­ra. E­rő­sö­dni fog az im­mun­rend­sze­rünk, e­gész­sé­ge­sek le­szünk. A fel­sza­ba­dult hasz­nos dol­gok­ba fek­tet­het­jük. Több sze­re­te­tet, oda­fi­gye­lést tu­dunk ad­ni má­sok­nak, ha nem a sa­ját bá­na­tunk­kal bűn­tu­da­tunk­kal, ön­saj­ná­la­tunk­kal vagy­unk el­fog­lal­va. Ér­té­ke­sebb, és tar­tal­ma­sabb é­le­tet él­he­tünk a le­nul­láz­ás után.

Judit

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia