Ha már válni kell, szeretném nyugodtan végigcsinálni!

A válás is mehet kevesebb stresszel, és erre Ön is képes!

Ön azt mondja válás, én azt mondom EFT! Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget. Ismerkedjen meg az EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) stresszkezelő módszereivel!Ön azt mondja válás, én azt mondom EFT! Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget. Ismerkedjen meg az EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) stresszkezelő módszereivel!

 • Miben hátráltatja az életem, ha rossz a válásom?

  Ha a nyugalmam nem áll helyre, és hosszútávon ideges, és feszült vagyok, akkor az kihat a körülöttem élők hangulatára is. A szeretteim jó esetben támogatnak, a barátaim is. Gond akkor van, ha problémáimat nem tudom senkivel megbeszélni. Vagy olyanokkal beszélem, meg, akik tele vannak hasonló negatív tapasztalattal, és ahelyett, hogy valós segítséget kapnék, még tovább mélyítik a fájdalmam, növelik a dühöm.

 • A rossz válóper kihat az egészségemre. Gyakrabban vagyok fejfájós, előjönnek a hát, és gerinctáji fájdalmak, könnyebben leszek beteg.

 • A rossz válóper anyagi félelmeket eredményez bennem, ami tovább rontja az esélyem, hogy meg tudjak nyugodni.

 • A rossz válóper rombolja a saját magamról, és az ellenkező nemről alkotott véleményem, és megnehezíti a későbbi párkapcsolat lehetőségét.

Válóper szülőként »

 • Hogyan legyen annyi erőm, hogy megnyugodjak?

  A nyugalom megteremtése elsődleges, ha jól akarok kijönni a válásból.

  A nyugalmat azért nehéz megtalálni, mert a hozzánk legközelebb álló okozza a szenvedést. A szenvedést megéljük, és elindul a lefelé tartó örvény, a düh, a fájdalom, a csalódás dolgozik bennünk.

  Ahogy lefelé húz az örvény, elérkezünk egy olyan pontra, amit komfortzóna végső határának hívunk. Ekkor egyre jobban megerősödik bennünk a szándék, a késztetés, hogy változtatni akarok a helyzeten, a belső érzelmi állapotomon.

  Ez a szándék fogja bennem azt eredményezni, hogy megoldást keresek. Ez a szándék fog nekem erőt adni, hogy kilábaljak a problémáimból.

Ha átlátunk a problémáink tengerén, rájövünk arra, hogy a megoldás nem panaszkodást, tanácsokat jelent, hanem egy komoly érzelmi változást. Ez a nyugalom megteremtésének szándéka.

 • Bármi is történt, történik velem, bennem (saját, és szeretteim érdekében) meg kell találnom ezt a belső nyugalmat!

 • Ahhoz, hogy megnyugodjak, mit kell tennem?

  Hogyan legyen annyi erőm, hogy megnyugodjak? A nyugalom megteremtése elsődleges, ha jól akarok kijönni a válásból. Ez olyan mint kijönni a víz alól, és újra levegőt venni!

  Megérteni, hogy mi okozza a problémát, az érzelmi válságot Önben.

  A probléma nem maga a válás, hanem az, hogy megszűnik a biztonság, el fogom veszíteni azt aki valaha közel állt hozzám, a félelem, hogy mindent egyedül kell megoldanom, hogy elveszítem azt, amiért egy egész életen át dolgoztam, stb.

  Elfogadni, hogy az érzelmeim okozzák a szenvedésem

  Ami a legfontosabb, hogy erősen akarjam, hogy a válás okozta szenvedéseket, és következményeket feldolgozzam.

  Ez olyan mint kijönni a víz alól, és újra levegőt venni!

 • Kell-e szenvednem?

  Azt senki sem állíthatja, hogy a válás egy sérülésmentes folyamat, szenvedések, fájdalmak nélkül.

  A válásnak megvannak a lelki értelemben vett szakaszai, melyek azonosak a gyász szakaszaival. Ezek a sokk, kontrollált szakasz, tudatosulás, átdolgozás, adaptáció. Ezeket nem lehet kikerülni, de a válással járó szenvedést, idegeskedést lehet csökkenteni, és hamarabb talpra lehet állni. És ez a legfontosabb, talpra lehet állni!

  De hogyan?

 • Ön azt mondja válás, én azt mondom EFT

  Az EFT egy stressz csökkentő technika, mely sok nehéz élethelyzetben, így a válás alatt is hatékony segítség. A válás legfontosabb lépései során az EFT segítségével higgadtabban tudunk reagálni, hamarabb találhatok jobb megoldást a saját válásom során jelentkező kérdésekben.

  A válás során az EFT segítségével az alábbiakat érhetem el:

A válás során az EFT segítségével az alábbiakat érhetem el: Fókuszált, nyugodt állapot a tárgyalásokon, és az egyeztetések során
 • Fókuszált, nyugodt állapot a tárgyalásokon, és az egyeztetések során

 • Nyugalom a régi sérelmek, kellemetlen helyzetek felemlegetése, személyes viták során.

 • Erő, hogy elérjem azt, ami a legjobb nekem, és a gyermekeimnek.

 • Önbizalom, hogy végig tudom csinálni.

 • Mi az EFT?

  Az EFT egy stresszt oldó módszer, melynek azonnali hatása van, káros mellékhatások nélkül. Azonnali eredményességét annak köszönheti, hogy alkalmazása során, olyan testünkön lévő akupunktúrás pontokat stimulálunk az ujjaink segítségével, mely közvetlen kapcsolatban van az agyunk stressz központjával, és nyugtatóan hat ránk. Tekinthetjük az akupunktúra tű nélküli változatának is, mert olyan pontokat stimulálunk, melyeket az akupunktúra is alkalmaz.

  De legkönnyebben az alábbi videofilmen tekinthetjük meg a működését, és ki is próbálhatjuk az EFT –t

Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget.

Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget.

 • Valóban működik az EFT, ha éppen válok, és emiatt nehézségeim vannak?

  Az EFT különösen jól működik traumatikus élmények, kellemetlen események feldolgozásában. Az EFT alkalmazásához csupán arra van szükség, hogy Ön meg tudja pontosan fogalmazni, hogy mi a baj, melyek azok az események, melyek miatt kellemetlenül érzi magát.

  Ráadásul előre fel tudok készülni azokra az embert próbáló helyzetekre, melyek rám várnak a válás során.

  De az ehhez nem kell átélni az eseményeket, vagy nem kell elmondani a kényes részleteket! Csak az érzésekre van szükség, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni az EFT –vel!

  Az EFT során alkalmazott alapgyakorlat segítségével a válás során átélt események miatt érzett félelem, stressz, stb. fokozatosan csökken, majd megszűnik.

  Honnan fogom tudni, hogy jól működik az EFT?

  Érzelmileg, ha majd a válásra, a kellemetlen eseményekre, a párjára gondol, nem jön a feszültség, a görcs a gyomorban, a szomorúság, és a csalódás. Ehelyett újra nyugodtnak, magabiztosnak, és erősnek fogja érezni magát.

  Szeretné ezt megtapasztalni?

 • Hogyan lehet megtanulni az EFT –t?

  Az EFT oktatása csoportosan tanfolyami keretek közt történik. Az alaptanfolyam elvégzésével Ön már képes lesz az élete során megélt negatív események (így a válás is) feldolgozására.

  Bár az EFT tanfolyam hatékonysága kiemelkedő, a tanfolyam elvégzése mégsem tart évekig!

  De ez nem minden!

  Mert az EFT tanfolyam alatt nem csak a kellemetlen emlékek megszüntetésével foglalkozunk, hanem ennél sokkal többel!

 • Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?

Mi mindent adhat még egy EFT tanfolyam?
 • Már a tanfolyam ideje alatt rengeteget gyakoroljuk az EFT –t :

 • Megszabadulhatunk valamilyen évek óta tartó fájdalmunktól, megértjük a fájdalmunk lelki okát.

 • Feldolgozunk 2 –(3) fájdalmas emléket, úgy hogy közben biztonságban érezzük magunkat.

 • Le akar szokni valamiről, tudja, hogy nem jó, de eddig nem volt ereje nemet mondani? Itt élesben kipróbálhatja, hogy hogyan tud segíteni az EFT a függőségek esetén.

 • Mennyibe kerül az EFT tanfolyam?

  A tanfolyam ára 39500Ft. Időigénye összesen 16 óra.

  A tanfolyam díja tartalmazza az oktatást, a munkafüzetet, és egy olyan szolgáltatást, mely miatt ki fog tűnni minden más tanfolyam közül. Hogy mi is ez?

  A tanfolyam elvégzése után (igény szerint) bekerül egy zárt közösségi oldalra, ahol a tanfolyam részvevőjeként konzultálhat a trénerekkel a saját problémája megoldásának érdekében. Emiatt Ön folyamatos segítséget kap, hogy ne csak megtanulja az EFT-t, hanem a problémáit is sikerrel oldja meg, ha elakadt valahol.

 • Kik az EFT tanfolyam trénerei?

  Az EFT tanfolyamot nálunk nem egy ember oktatja, hanem ketten, férj, és feleség. Sághy Zsuzsanna és Takács Péter több mint 7 éve ismerik, alkalmazzák magukon, és másokon az EFT –t.

  Sághy Zsuzsanna EFT trénerTakács Péter EFT tréner

  Foglalkozásukat tekintve szülő, és gyermek életmód tanácsadók, jártasak a családi, párkapcsolati, munkahelyi, kérdésekben. Segítséget tudnak adni Önnek, az anyagi, egészségügyi, lelki problémák oldásában.

  Miért jó Önnek, ha két tréner tart egy tanfolyamot?

  Mert mindketten más módon oktatnak, magyaráznak, vezetik a gyakorlatokat.

  Ötvöződik a dinamizmus, és a precizitás, az elmélet, és a gyakorlat. Ez abból a szempontból előnyös Önnek, hogy a megértés, a feladatok elsajátítása sokkal könnyebb. A speciálisan Önt érintő kérdésekkel rögtön két szakértőhöz fordulhat.

 • Mire leszek képes, ha elvégzem az EFT tanfolyamot?

 • Kezelni tudja a saját, és mások fizikai fájdalmaikat,

 • Képes lesz arra, hogy fel tudja dolgozni a múltban történt fájdalmas emlékeket,

 • Megérti az összefüggést a különböző függőségek, és az érzelmek között,

 • Meg tudja szüntetni a saját fóbiás félelmeiket (pl. csúszómászók, magasság, lift, stb.)

 • Érti, és hatékonyan kezeli a teste, és a saját lelki állapotának összefüggéseit.

 • Hogyan tudom feldolgozni a kellemetlen múltbeli, és a rám váró nehéz eseményeket az EFT tanfolyam segítségével?

  Az EFT tanfolyam egyik kiemelkedő pontja a fájdalmas emlékek feldolgozása. Mely során minden részvevő végig biztonságos keretek között (nem kell átélni a fájdalmas emléket, és nem kell megosztani a részleteket mással) legalább 2 fájdalmas emléket fel tud majd dolgozni. És az elsajátított tudás alapján az EFT –t bármilyen fájdalmas emlék feldolgozására alkalmazhatja majd a jövőben.

  Az elsajátított gyakorlatok annyira eredményesek, hogy a segítő munkám során minden nap alkalmazom azokat.

 • Kapok-e segítséget, ha elvégzem az EFT tanfolyamot a válás körüli traumák feldolgozásában?

  A fájdalmas emlékek feldolgozására hatékony módszer az EFT. A gyakorló EFT –s (EFT tanfolyamot végzett) találkozhat olyan kérdésekkel, amelyek akadályozhatják az saját problémáim kezelését. Ekkor lép életbe az, hogy bármikor segítséget kérhet a trénerektől, ha egyedül nem képes legyőzni az Ön előtt álló akadályt. Egy ilyen konzultáció révén az EFT gyakorló egyre mélyebb tudásra, tapasztalatra tesz szert.

 • Tanulja meg Ön is az EFT –t, hogy segíteni tudjon magán, és szerettein!

  Itt jelentkezhet a következő EFT tanfolyamra:

 • Fontos tudnivalók az EFT tanfolyamról

  A tanfolyam szervezése a Human Tréning KFT-vel szoros együttműködésben zajlik. A Human Training KFT látja el Magyarországon az EFT tanfolyamok szervezését, irányítását, biztosítja a tananyagot, és felel az oktatás minőségéért magyar és nemzetközi szinten egyaránt.

  A Human Tréning KFT trénerei - köztük Sághy Zsuzsanna, és Takács Péter is több éves tapasztalattal, személyes gyakorlattal rendelkeznek.

  Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön olyan tudást, és magas színvonalú oktatást kapjon a pénzéért, amit vár.

  Kérem, hogy a szöveg alatti „Jelentkezem a Tanfolyamra” képre klikkelve jelentkezzen be a tanfolyamra!

  Itt átkerül a tanfolyam jelentkezők nyilvántartását végző Human Training oldalra ahol töltse ki a jelentkezési lapot, majd kattintson „Jelentkezem” gombra! Néhány perc múlva megkapja a jelentkezés visszaigazolását, és a befizetés részleteit.

  A tanfolyam befizetése banki átutalással történik, előzetes díjbekérő számla alapján. A befizetés megérkezését követően Ön igazolást kap a befizetés megérkezéséről.

Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget.

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget.

További kérdések az EFT tanfolyamot illetően

 • Mire jogosít fel az EFT tanfolyam elvégzése?

  Az EFT tanfolyam elvégzéséről egy részvételt igazoló oklevelet kap. Ez nem jogosít önálló munkavégzésre. De képes lesz saját magán, és a szerettein segíteni, és ez óriási kincs!

 • Orvosi kezelés alatt állok, az EFT alkalmazása során kérhetik-e tőlem, hogy ne szedjem az orvos által előírt gyógyszereimet?

  Nem. Az EFT nem gyógyító módszer, hanem abban segít, hogy jobban megértsük a betegségeink lelki okait, oldja a stresszt, a feszültséget, ezáltal remélhetőleg pozitívan segíti az orvosa munkáját. Senki nem kérheti Öntől a gyógyszerszedés abbahagyását.

 • Milyen garanciát kapok arra, hogy nekem is biztosan működik az EFT a tanfolyam során?

  Az EFT tanfolyam az alapoktól halad, és fokozatosan segít elmélyülni a stresszoldás gyakorlatában. Az alapok eddigi személyes tapasztalatok, és az EFT –t alkalmazó kollégák tapasztalatai szerint mindenkinél működtek, pozitív változást eredményeztek.

 • Mennyire leszek eredményes a saját problémáimat illetően az EFT tanfolyam után?

  A tapasztalatok alapján 50-70%-os eredményességről tudok beszámolni. Ebbe bele kell érteni a legkomolyabb problémák oldását is.

 • Én is részt akarok venni az EFT tanfolyamon!

  A következő EFT tanfolyam részleteit itt láthatja:

 • EFT tanfolyam jelentkezés

Az alábbi cikkben, Ön a válóper alatt megtalálható nyugalom elérésére kap lehetőséget.

Miben segít az EFT?

Az EFT - Érzelmi Felszabadítás Technika

Emotional Freedom Techniques (Érzelmi Felszabadítás Technika) » Mi az EFT? »

Az EFT eredményei a tanulási problémák esetében »

EFT a gyakorlatban » EFT gyerekeknek »EFT Szótár »

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az Ön számára is megoldás

Válás előtt » Válóper szülőként » Válás feldolgozása »

Fóbia kezelése » Fogyatékos gyermek nevelése » Gyermekem krónikus beteg »

EFT megoldási lehetőségek

Az Eft, Érzelmi Felszabadítás technikája a válás feldolgozásának hatékony módszere. Az alábbi cikkben a válás önálló feldolgozásának lehetőségét vizsgáljuk meg.

Gyermek stressz

Gyermek stressz teszt

Gyermek stresz tesztGyermek stressz

Felnőtt stressz teszt

 Felnőtt stresz tesztFelnőtt stressz

Stresszkezelő gyermek tanfolyam

Stresszkezelő gyermek tanfolyamStresszkezelő gyermek tanfolyam

EFT tanfolyam

EFT tanfolyamEFT tanfolyam
Boldog gyermek Hírlevél

Megéri feliratkozni a hírlevelünkre!Boldog gyermek Hírlevél

Első kézből meg­kap­ja a fon­tos és idő­szerű hí­re­ket.

Az érdeklődési kö­rének meg­fe­le­lő té­mák­ban meg­jelenő cik­kek­ről tá­jé­koz­ta­tást kap.

Elsőként értesülhet az új­don­sá­gok­ról, új ter­mé­kek­ről.

Termékeinkből ár­en­ged­mény­ben ré­sze­sül.
Boldog gyermek

EFT VIDEO

EFT video lejátszásaEFT video lejátszása

Génjeink csodája

Génjeink csodája

Új amerikai best seller meg­rendel­hető!

Lepje meg magát! »

Boldog gyermek
EFT Tanfolyam referenciák

Tanfolyamainkkal mások is elégedettek! Stresszkezelő gyermektanfolyam

Vélemények

Kedves Péter!

Köszönet és hála a­zért, hogy i­lyen kö­vet­he­tően, lel­ke­sen, meg­győ­zően ad­tad át a tu­dá­so­dat. Az EFT 1 vé­gé­re mind­nyá­junk­ban meg­erő­sö­dött, hogy na­gyon hasz­nos ez az „egy­sze­rű ko­pog­ta­tás”. Gya­ko­rol­ni fog­juk to­vább­ra is szor­gal­ma­san. Sze­ret­nénk, ha mi­nél töb­ben meg­is­mer­nék, és se­gí­te­né­nek ön­ma­gu­kon. Kö­szö­net­tel:

Popovics Tiborné Márti

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Kedves Péter!

Nagyon örülök, hogy le­he­tő­sé­gem volt meg­hall­gat­ni, és gya­ko­rol­ni ezt a mód­szert, ami­ről tu­laj­don­kép­pen itt hal­lot­tam e­lő­ször. Sok in­for­má­ci­ót kap­tam, a­mit gya­ko­rol­ni, hasz­nosí­ta­ni fo­gok. Kö­szö­nöm a le­he­tő­sé­get és ne­ked az e­lő­adá­so­dat. To­váb­bi jó mun­kát kí­vá­nok.

Ibolya

Budapest

EFT tanfolyam referencia

Nagyon hasz­nos volt a tan­fo­lyam, sok új is­me­re­tet kap­tam ma­gam­ról, és má­sok­ról egya­ránt. Le­het, hogy itt még nem min­den­ben kö­vet­ke­zett be szá­mom­ra a „meg­vi­lá­go­so­dás”, de sok új kér­dés me­rült fel ben­nem, a­mi­vel ér­de­mes lesz dol­goz­nom, ko­pog­tat­nom. Én más­hol már ki­pró­bál­tam az EFT-t, ez most ki­csit más volt, hoz­zá­tett az ed­di­giek­hez, ami jó. Ná­lam a ha­tás nem rög­tön je­lent­ke­zik, ha­nem csak na­pok mú­lva, vagy csak ak­kor le­szek ké­pes meg­fo­gal­maz­ni. Ez egy na­gyon jó mód­szer, en­gem már na­gyon ke­mény fi­zi­kai és lel­ki be­teg­ség­ből is ki­hú­zott. Kö­szö­nöm Pé­ter!

Angéla

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia

Az In­ter­net­ről már is­mer­tem az EFT-t, de é­lő­ben sok­kal jobb. A gyó­gyu­lást csak ma­gunk­tól vár­ha­tunk, és ez egy re­me­kül al­kal­maz­ha­tó jó mód­szer, hogy vál­toz­tas­sunk a sor­sun­kon. A tan­fo­lyam na­gyon ol­dott lég­kör­ben zaj­lott. Az hogy cso­port­ban dol­goz­tunk szin­tén so­kat se­gí­tett, mert má­sok prob­lé­mái­ból is le­szűr­het­tem a ta­pasz­ta­la­to­kat. Kö­szö­nöm!

Huszti Erzsébet

Kápolnásnyék

EFT tanfolyam referencia

Miért jó az EFT? Meg­ta­nít­ja az é­vek ó­ta ér­zé­sek for­má­já­ban ben­nünk lé­vő e­ner­gia­blok­kok fel­ol­dá­sát. Meg­ta­ní­tja a ré­gi sé­rel­mek, fáj­dal­mak e­len­ge­dé­sét, e­zál­tal ké­pe­sek le­szünk meg­ú­jul­ni mind ma­gunk, mind csa­lá­dunk szá­má­ra. E­rő­sö­dni fog az im­mun­rend­sze­rünk, e­gész­sé­ge­sek le­szünk. A fel­sza­ba­dult hasz­nos dol­gok­ba fek­tet­het­jük. Több sze­re­te­tet, oda­fi­gye­lést tu­dunk ad­ni má­sok­nak, ha nem a sa­ját bá­na­tunk­kal bűn­tu­da­tunk­kal, ön­saj­ná­la­tunk­kal vagy­unk el­fog­lal­va. Ér­té­ke­sebb, és tar­tal­ma­sabb é­le­tet él­he­tünk a le­nul­láz­ás után.

Judit

Székesfehérvár

EFT tanfolyam referencia